Możesz iść do lekarza, żeby przepisał Ci tabletki, bo one są jedynie na receptę. Pij dużo alkoholu bo on też przyśpiesza okres. Poza tym przez dziesięć dni możesz brać 1000mg witaminy C w tabletkach musujących i zaraz po tym 600mg Calcium tez do rozpuszczenia... ale tak naturalnie to się nie da.
[ Dodano: 2007-06-12, 15:18 ]
aa i jeszcze potężny wysiłek fizyczny może też przyśpieszyć
5martus5, juz to napisałam w innym temacie jezeli boisz sie ze jestes w ciązy to zrob sobie testy bo przez stres jeszcze bardziej odwlekasz ten okres...
tez sie stresowałam bo mi sie spózniał 2 tygodnie, zrobiłam test na wszelki wypadek i okazał sie negatywny a na drugi dzien dostałam miesiączke
tak jak napisała piździulaa, mozena przyspieszyc okres wysiłkiem fizycznym czyli biegaj, wskocz na rower
Ale są takie tabletki żeby chyba okres przyśpieszyć , powiem szczerze że nie interesuję się tym . Ale słyszałam o czymś takim , chyba nawet na forum tym czytałam . Ale to było wieki temu .
Ja już wiele razy w jakichś gazetach czytałam, że lekarz bez problemu może przepisać jakieś lekarstwo, z tym że zaleca się je brać jak najrzadziej, bo nie wychodzi ono organizmowi na zdrowie. Nie wiem tylko, czy można AŻ TAK przyspieszyć okres, skoro skończył ci się dopiero parę dni temu...
5martus5, juz to napisałam w innym temacie jezeli boisz sie ze jestes w ciązy to zrob sobie testy bo przez stres jeszcze bardziej odwlekasz ten okres...
test mozna dopiero zrobic jak okres sie spoznia chyba...
[ Dodano: 2007-06-12, 16:30 ] okres mialas tydzien temu, a wpadke 4 dni temu tak?
to moglas miec wtedy dni nieplodne....
Heh ja to wolalabym opoznic okres albo wogole nie miec...miesiaczkuje chyba juz od 6 lat i nadal nie mam regularnego wkurza mnie bo nic nie mozna zaplanowac....a gdy wezmie sie tabletki antykoncepcyjne wtedy kiedy ma byc okres to nie bedziemy miec?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum