wiec jesli nie zrobimy przerwy to okresu nie bedzie ? jestem tepa na temat tego bo nigdy tabletek nie bralam, heh ale jesli tak bedzie to z mila checia to zmienie zeby nie miec okreu
bez przesady... raz na jakis czas to mozna zrobic i nie ma zadnych przeciwskazan. Ja wzielam kiedys 3 opakowania pod rząd bez robienia przerwy i nic mi sie nie rozregulowało. Po prostu nie chciałam miec dwa razy okresu.
bez przesady... raz na jakis czas to mozna zrobic i nie ma zadnych przeciwskazan. Ja wzielam kiedys 3 opakowania pod rząd bez robienia przerwy i nic mi sie nie rozregulowało. Po prostu nie chciałam miec dwa razy okresu.
no ja mialam na mysli to jakby ktos brał tak cały czas, bo cały czas niechciały miec okresu...
Ja bym brala wtedy kiedy np. bym wyjezdzala, miala wazne spotkanie itp. zreszta mam nieregularnie wiec nic mi by nie bylo, czy na pierwszej wizycie u ginekologa, mozna poprosic o przepisanie tabletek??
Wrócę do pierwszego posta: po co komu okres co tydzień????????????
autorka zle sformułowala swoj problem. Nie chodzi o to zeby przyspieszyc sam okres, ale chodzi o to, ze boi sie z jest w ciazy, co jednak jest bardzo malo prawdopodobne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum