odcisk to "tylko' zgrubienie taka narosl pod ktora jest skora jak kiedys posmarowala to mi odszedl odcisk i przez miesac mialam stopke bez odciska potem znowu to narasta nie wiem jak sie tego skutecznie pozbyc dermatolog to tylko mascie zapisywal
http://www.pfm.pl/u235/navi/200124#p2
nie ma tu nic o odmrazaniu u chirurga napewno mozna sie ta metoda pozbyc odciska raz na zawsze??
no moj chlopak chodzi do chirurga na to i tak mu powiedzial - ze wszystkie te masci itd. są skuteczne tylko chwilowo - a tym można pozbyć 'z korzeniami' czy jakoś tak... najlepiej iść i się zapytać w rejestracji Pani - na pewno Ci powie co i jak... i najwyżej się zarejestrujesz jak będziesz chciała... tylko u nas trzeba 3 miesiące czekać na wizytę darmową bo prywatna jest droga...
Ej wiecie co
Zauważyłam, że zrobił mi się taki jakby odcisk na prawej ręce Na pewno nie od długopisu, bo jestem leworęczna.
Taki odcisk jak u pracownika fizycznego.
Czym to usunąć?
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum