Zadzwonić do mamusi i usłyszeć: nie przyjęli Cię do pracy bo jesteś gruba i pijesz colę
EwelinaWICK
Wysłany: 2009-08-06, 15:59 Najnowsze EKRANIKI z DŹWIĘKIEM !!
reklama
p.s. tak wiem, jem czegoś tam za duzo, mam cukrzyce typu jakiegoś tam, plus nadwage, plus w mózgu cos tam. Ale jesteście nudni z tymi bzdetami, spamerzy cholerni, na każdym forum was pełno, niedlugo pomysły na nicki sie wam skończą
aniusia
Wysłany: 2009-09-07, 11:31
ja ostatnio usłyszałam takie słowa "poprawiłaś się...ale nie żebyś była gruba, teraz ładnie wyglądasz" haha od sąsiadki takiej ale nie martwię się tym zbytnio, studia przede mną, schudnę na pewno ....
Moja ciocia ostatnio mi powiedziała, że sie nadaję na położną bo mam dobre warunki( w sensie mocne nogi i tyłek) generalnie nie wiem co to ma wspólnego z moimi studiami
Turbo jest absolutnie dla mnie, normalnie jadam dużo posiłków więc z tym nie ma dla mnie problemu, piję duuużo wody i praktycznie tylko wodę [no herbata też się zdarza]. I się chyba wezmę za tą turbo
A ja proponuję obliczyć sobie bilans energetyczny na dzień i po prostu ustalić w miare normalną dietę. Nie jest to trudne, tylko trzeba posiedzieć i poczytać trochę. W każdym bądź razie podstawą jest ile potrzebujemy węgli białek i tłuszczy w ciągu dnia na 1/kg ciała. Druga rzecz to ujemny bilans energetyczny. Trzecia do 5 małych posiłków dziennie o regularnych porach. Wyznaczenie co będziemy jedli. Oczywiście są zabójstwa energetyczne i trzeba wystrzegać się podstawowych błędów, ale jak ktoś będzie zainteresowany to znajdzie. A dzięki temu tanio i bez yoyo da się zrzucić.
_________________ "Najpiękniejsze, co jest na świecie, to pogodne oblicze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum