jak juz gadamy o tyłku to mi bardzo pomogły cwiczenia na orbitreku, ale machanie nogami w drugą stronę, tzn do tyłu. Dawniej miałam taki przeciętny tyłeczek, raczej nie za ładny, a teraz mój facet normalnie oszalał na jego punkcie Stał sie taki bardziej jędrny, kształtny
Kurcze ja właśnie teraz ćwicze na orbitreku i dość szybko widze efekty szczególnie na nogach ładnie mi się mięśnie ukształtowały, ale jeśli chodzi o pupę to raczej nie zauważyłam rezultatów. To teraz spróbuję do tyłu pośmigać, ale mam parę pytań: Reichea po ile minut jeździłaś? Na dużym obciążeniu, czy raczej lżejszym? No i po jakim czasie widziałaś efekty?
ETNA, z pupą to też było tak (hehe jak to zabrzmiało), że ja potem jeszcze robiłam inne ćwiczenia na nogi i pośladki (na atlasach), więc ciężko mi tak dokładnie to wyliczyć.
ETNA napisał/a:
Reichea po ile minut jeździłaś?
Przynajmniej 40 minut w tym mniej więcej połowe czasu do przodu a połowe do tyłu.
ETNA napisał/a:
Na dużym obciążeniu, czy raczej lżejszym?
na lżejszym
ETNA napisał/a:
No i po jakim czasie widziałaś efekty?
oj nie pamiętam już, ale chyba po jakiś dwóch miesiącach..
Teraz mam orbitrek w domu i narazie ćwiczę po 30 minut mniej więcej. Czas będę potem zwiększać Jak zauważę jakieś znaczące efekty to napiszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum