Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Płaski Tyłek
Autor Wiadomość
Kinna 

Wysłany: 2007-11-24, 10:14   

ja zawsze jak stoje gdzies np na przystanku to tak robie :) ponadto skakanka tez daje na posladki i bieganie w miejscu :)

ETNA 

Wysłany: 2008-02-27, 09:37   

Reichea:
Cytat:
jak juz gadamy o tyłku to mi bardzo pomogły cwiczenia na orbitreku, ale machanie nogami w drugą stronę, tzn do tyłu. Dawniej miałam taki przeciętny tyłeczek, raczej nie za ładny, a teraz mój facet normalnie oszalał na jego punkcie Stał sie taki bardziej jędrny, kształtny

Kurcze ja właśnie teraz ćwicze na orbitreku i dość szybko widze efekty szczególnie na nogach ładnie mi się mięśnie ukształtowały, ale jeśli chodzi o pupę to raczej nie zauważyłam rezultatów. To teraz spróbuję do tyłu pośmigać, ale mam parę pytań: Reichea po ile minut jeździłaś? Na dużym obciążeniu, czy raczej lżejszym? No i po jakim czasie widziałaś efekty?

Reichea 

Wysłany: 2008-02-27, 15:43   

ETNA, z pupą to też było tak (hehe jak to zabrzmiało), że ja potem jeszcze robiłam inne ćwiczenia na nogi i pośladki (na atlasach), więc ciężko mi tak dokładnie to wyliczyć.
ETNA napisał/a:
Reichea po ile minut jeździłaś?

Przynajmniej 40 minut w tym mniej więcej połowe czasu do przodu a połowe do tyłu.
ETNA napisał/a:
Na dużym obciążeniu, czy raczej lżejszym?

na lżejszym
ETNA napisał/a:
No i po jakim czasie widziałaś efekty?

oj nie pamiętam już, ale chyba po jakiś dwóch miesiącach..

Teraz mam orbitrek w domu i narazie ćwiczę po 30 minut mniej więcej. Czas będę potem zwiększać :) Jak zauważę jakieś znaczące efekty to napiszę :)

lea88 

Wysłany: 2008-02-27, 16:08   

Reichea napisał/a:
Teraz mam orbitrek w domu i narazie ćwiczę po 30 minut mniej więcej. Czas będę potem zwiększać Jak zauważę jakieś znaczące efekty to napiszę

Fajne to cos, ale ja nawet nie mialabym tego gdzie trzymac w domu :( . No i nie weim tez czy znalazlabym czas na cwiczenia :/

ETNA 

Wysłany: 2008-02-27, 16:31   

Dzięki Reichea, wezmę się też jeszcze za jakieś dodatkowe ćwiczenia to może szybciej będą efekty.

Odpowiedz do tematu