Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
5 kg w miesiac
Autor Wiadomość
outsiderka 

Wysłany: 2007-03-14, 18:33   

dzudzus napisał/a:
Drugie śniadanie:
1 szklanka soku grejpfrutowego
2 podłużne biszkopty.

Ehe, jak ja w szkole jem drugie śniadanie i to ma mi starczyć na 7 lekcji ? :lol: Padłabym z głodu :P Ja w szkole jem dwie kanapki i jabłko :lol:

Candy Killer 

Wysłany: 2007-03-14, 18:41   

bo jestes mloda i musisz dostarczac swojemu organiuzmowii energii zeby sie dobrze rozwijal :) z czasem i wiekiem(nie mowie ze za 5 lat,ale za 10,20) je sie coraz mniej bo juz sie tyle nie potrzebuje,jednak zwalnia sie metabolizm wiec na jedno wychodzi :)
ja od przyszlego tygodnia zaczynam chodzic na silownie i na basen i do tego dodam diete nisko weglowodanowa,za to ze spora iloscia bialka budulcowego ;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-03-14, 18:50   

A ja jedyne co robię to nie jem słodyczy i ćwiczę, ale bardziej to skaczę sobie do punku i SKA, bo nie lubię monotonii :)

Candy Killer 

Wysłany: 2007-03-14, 19:06   

no skakanie bardzo dobra sprawa:P bys dodala do tego skakanke to by bylo super :P hehe a i na brzuszek dobry jest hula hop..nie wiem czy pisalam gdzies..chyba tak ;) bardzo szybko efekty ponoc przynosi krecenie hulahopem;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-03-14, 20:18   

Candy Killer, właśnie, tylko, że u mnie wszędzie coś stoi w domu i nie mam hula hopa, a miałam kiedyś :lol:

Candy Killer 

Wysłany: 2007-03-14, 22:46   

ulahop kosztuje od 5-10 zl ;P heheh plus troche grochu zeby obciazyc :)ja mam miejsce w pokoju..musze zakupic wkoncu krecidelko;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-03-15, 16:58   

Candy Killer, no właśnie ja będę musiała coś kombinować, żeby porkręcić tym hula-hopem, bo samo kupienie to żaden problem.

Agnes 

Wysłany: 2007-04-14, 10:39   

AZ caly miesiąc na 5 kilo?? Hah, w zeszłe lato jak pojechałam do Kiekrza z kumpelkami z Poznania sobie półtora tygodnia w domku nad jeziorem mieszkałyśmy i caaaaaaaałymi dniami łaziłyśmy, w domu siedziałayśmy tylko w ostateczności, piłyśmy wode mineralną hektolitrami, na śniadanie jadłyśmy po drożdzówce, na obiad spagetti i na kolacje co zostało czyli chipsy, ciastka, aha i codziennie lody rożki i duuuuużo w wodzie czasu spędzałyśmy albo na graniu w siatke albo na spacerach to ja wrociłam po tym 1,5 tygodnia o 4 kilo chudsza :lol: szkoda, ze w domu w ciągu 2 tygodni wrociłam do dawnej wagi :? No ale co dieta to dieta :D

[ Dodano: 2007-04-14, 10:42 ]
Candy Killer napisał/a:
ulahop kosztuje od 5-10 zl ;P heheh plus troche grochu zeby obciazyc :)ja mam miejsce w pokoju..musze zakupic wkoncu krecidelko;)

ja ze swojego groch wyjełam, bo nie chciałam budzić ani przeszkadzać rodzince jak sobie wieczorkami kręciłam :lol: ale jak na moje to g**no daje :? juz lepszy efekt daje robienie brzuszków albo ta 6-stka Weidera czy jak mu tam, wytrzymałam z nią góra 3 dni ale taka obolała potem chodziłam, a ja musze czuć, że ćwiczenie mi coś daje a nie irytuje brakiem jakiegokolwiek oddziaływania jak to hula hop ... kreci człowiek pół godziny i kreci i cholery mozna dostac :lol:

[ Dodano: 2007-04-14, 10:44 ]
Candy Killer napisał/a:
bardzo szybko efekty ponoc przynosi krecenie hulahopem;)

to chyba nie na mnie :lol: już wyginanie ciałka przy muzie z radia jest lepsze :lol:

Paulette 

Wysłany: 2007-04-14, 10:49   

Agnes napisał/a:
, ze w domu w ciągu 2 tygodni wrociłam do dawnej wagi :? No ale co dieta to dieta :D

No i właśnie dlatego lepiej 5 kg w miesiac niż w 1,5 tygodnia... bo po miesiacu, jest o wiele wieksza szansa ze nie bedzie efektu jojo...
Ja tez kiedys jakies 3 lata temu schudlam 5 kg w 1,5 miesiaca.. i tak juz mi figura zostala na dlugi czas... (az do tej zimy) przytylam na pewno nie znowu 5 kg ktore wtedy stracilam ale moze ze 3.. teraz przydaloby mi sie znowu troche schudnac...

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-14, 18:50   

Agnes napisał/a:
to chyba nie na mnie już wyginanie ciałka przy muzie z radia jest lepsze

Ja duże słuchawy na uszy zakładam, SKA i do roboty :) Kończę upocona jak szczur, ale szczęśliwa :D Aaaaa, no i się Wam pochwalę, że dzisiaj nie kupiłam sobie żadnego kinder bueno, kinder maxi king, kinder delice i tym podobne ;p tylko kolorka, ale to lód wodny i ma mało kalorii, no i kawałeczek ciasta upieczony przez moją siostrę :) ale najważniejsze, że nie kupiłam nic czekoladowego :D bo mnie to zrujnuje. moją figurę znaczy się :D

Odpowiedz do tematu