bo jestes mloda i musisz dostarczac swojemu organiuzmowii energii zeby sie dobrze rozwijal z czasem i wiekiem(nie mowie ze za 5 lat,ale za 10,20) je sie coraz mniej bo juz sie tyle nie potrzebuje,jednak zwalnia sie metabolizm wiec na jedno wychodzi
ja od przyszlego tygodnia zaczynam chodzic na silownie i na basen i do tego dodam diete nisko weglowodanowa,za to ze spora iloscia bialka budulcowego
no skakanie bardzo dobra sprawa:P bys dodala do tego skakanke to by bylo hehe a i na brzuszek dobry jest hula hop..nie wiem czy pisalam gdzies..chyba tak bardzo szybko efekty ponoc przynosi krecenie hulahopem;)
AZ caly miesiąc na 5 kilo?? Hah, w zeszłe lato jak pojechałam do Kiekrza z kumpelkami z Poznania sobie półtora tygodnia w domku nad jeziorem mieszkałyśmy i caaaaaaaałymi dniami łaziłyśmy, w domu siedziałayśmy tylko w ostateczności, piłyśmy wode mineralną hektolitrami, na śniadanie jadłyśmy po drożdzówce, na obiad spagetti i na kolacje co zostało czyli chipsy, ciastka, aha i codziennie lody rożki i duuuuużo w wodzie czasu spędzałyśmy albo na graniu w siatke albo na spacerach to ja wrociłam po tym 1,5 tygodnia o 4 kilo chudsza szkoda, ze w domu w ciągu 2 tygodni wrociłam do dawnej wagi No ale co dieta to dieta
[ Dodano: 2007-04-14, 10:42 ]
Candy Killer napisał/a:
ulahop kosztuje od 5-10 zl ;P heheh plus troche grochu zeby obciazyc :)ja mam miejsce w pokoju..musze zakupic wkoncu krecidelko;)
ja ze swojego groch wyjełam, bo nie chciałam budzić ani przeszkadzać rodzince jak sobie wieczorkami kręciłam ale jak na moje to g**no daje juz lepszy efekt daje robienie brzuszków albo ta 6-stka Weidera czy jak mu tam, wytrzymałam z nią góra 3 dni ale taka obolała potem chodziłam, a ja musze czuć, że ćwiczenie mi coś daje a nie irytuje brakiem jakiegokolwiek oddziaływania jak to hula hop ... kreci człowiek pół godziny i kreci i cholery mozna dostac
[ Dodano: 2007-04-14, 10:44 ]
Candy Killer napisał/a:
bardzo szybko efekty ponoc przynosi krecenie hulahopem;)
to chyba nie na mnie już wyginanie ciałka przy muzie z radia jest lepsze
_________________ Because heaven sends and heaven takes
, ze w domu w ciągu 2 tygodni wrociłam do dawnej wagi No ale co dieta to dieta
No i właśnie dlatego lepiej 5 kg w miesiac niż w 1,5 tygodnia... bo po miesiacu, jest o wiele wieksza szansa ze nie bedzie efektu jojo...
Ja tez kiedys jakies 3 lata temu schudlam 5 kg w 1,5 miesiaca.. i tak juz mi figura zostala na dlugi czas... (az do tej zimy) przytylam na pewno nie znowu 5 kg ktore wtedy stracilam ale moze ze 3.. teraz przydaloby mi sie znowu troche schudnac...
to chyba nie na mnie już wyginanie ciałka przy muzie z radia jest lepsze
Ja duże słuchawy na uszy zakładam, SKA i do roboty Kończę upocona jak szczur, ale szczęśliwa Aaaaa, no i się Wam pochwalę, że dzisiaj nie kupiłam sobie żadnego kinder bueno, kinder maxi king, kinder delice i tym podobne ;p tylko kolorka, ale to lód wodny i ma mało kalorii, no i kawałeczek ciasta upieczony przez moją siostrę ale najważniejsze, że nie kupiłam nic czekoladowego bo mnie to zrujnuje. moją figurę znaczy się
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum