a mi ostatnio bardzo zasmakowała herbata dilamah o smaku mango. Pięknie pachnie i bardzo dobrze smakuje. uwielbiam ją. a tę karmelową mam zamiar wypróbować, bo jestem jej ciekawa.
Ja ostatnio pyszne herbatki wynalazłam w Rossmannie. Nazywają się King's Crown. Mam teraz malinowo-waniliową , wcześniej miałam wiśniowo- jakąś tam. Widziałam też truskawkowo-śmietankową i inne.
Pyszne herbatki przywieźli mi rodzice z Niemiec - Teekanne. Wydaje mi się , że widziałam ta markę w Lidlu, ale tych konkretnych smaków chyba nie ma. Mam malinowo-chili, rabarbarowo-truskawkową, truskawkowo-malinową i zielone (z miętą i cytryną).
A ja piłam ostatnio owocową z Liptona (w tych torebkach-piramidkach). Średnio smakuje, tak szczerze. Jakiś mdły ten smak, jakby była słabo zaparzona. Chociaż plusem jest to, że nie parzy się na taki ciemny kolor jak Saga.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum