Ja zamowiłam plasterki wybielające ale dostane je dopiero we wtorek...po dwóch tygodniach opowiem wrażenia:P
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-05, 13:54
ja sobie wczoraj kupilam wybialacz do zebow w pedzelkach. z jednej strony jest aktywator a z drugiej wybielacz i naklada sie je po sobie przez tydzien 2 razy dziennie, czeka 30 sekund po kazdej aplikacji i ma byc zauwazalna poprawa. zobaczymy....
Moja koleżanka z klasy stosuje paski żelowe wybielające zęby i to naprawdę działa, ma uśmiech jak z reklamy pasty Blend-a-med, sama chciałabym wypróbować to cudo.
a gdzie szukalas? takie rzeczy u dentysty sie zamawia z reguly :]
moja mama sprowadza jak sie u nich zamowi jakies plstaerki czy inne wybielacze w pedzelkach wiec we wro napewno tez sprowadzaja dentysci prywatni:)
Jak sie dorobie to sobie też jakis paski żelowe o których mówicie kupie bo mi ta soda niespecjalnie cos dała, ale nie przyzam sie ze tylko raz zastosowałam XD a te wszystkie pasty to juz duzo wybielających miałam i jakos róznicy nie było...
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Mi szkoda by było szkliwa, żeby tą sodą myć. Już wolę nie mieć idealnie białych ząbków, bo taka ich natura, ale żeby były zdrowe Nie chcę jako dorosła kobieta latać do dentysty, żeby płacić za koronkę, bo mi się ząbki popsują i trzeba będzie wyrywać
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
marinka
Wysłany: 2007-04-14, 21:49
outsiderka napisał/a:
Nie chcę jako dorosła kobieta latać do dentysty, żeby płacić za koronkę, bo mi się ząbki popsują i trzeba będzie wyrywać
przypomniała mi się reklama 'corega'... teraz jakieś są pastylki do czyszczenia:P możemy sobie to zafundować to będziemy mieć śnieżnobiałe kły:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum