Witam dziewczynki .!
Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o laserowym oczyszczaniu twarzy, co wynika z tematu.. ;] Słyszałam, że niektóre dziewczyny po tym zabiegu mają idealną cerę, natomiast u niektórych pojawia się jeszcze większy problem i właśnie tego się obawiam (bo sama chciałabym się wybrać do kosmetyczki na tego typu oczyszczanie twarzy..) Może ktoś już poddał się takiemu zabiegowi.? Bardzo proszę o odpowiedź.! ;*
hmmm wiesz chyba coś około 70zł ale nie jestem pewna...
naprawdę nikt nic nie wie o tym zabiegu.?
od kilku osób słyszałam już, że bardzo pomaga i naprawdę warto pójść na taki zabieg, jednak od paru słyszałam także właśnie o powiększeniu się tego problemu, i teraz w sumie sama nie wiem czy warto.. a mam chęć, tyle że właśnie właściwie to nic nie wiem o takim oczyszczaniu. mam namiary na podobno dobrą kosmetyczkę, salon nazywa się Peggy Sage i znajduje się w Warszawie na ulicy Świętokrzyskiej, numer (022) 826 23 74, jutro postaram się tam dodzwonić i jeżeli będę coś wiedzieć to dam wam znać.
A i podaje strone internetową tego salonu, w przypadku gdyby ktoś był zainteresowany - http://www.peggysage.pl/ pozdrawiam. ;*
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-23, 23:50
paulinek napisał/a:
70zł
serio taka taniocha? hehe na szczesie nie mam potrzeby zeby sobie laserowo oczyszczac twarz.. ale jak opinie sa podzielone to wachałabym sie troche.
No właśnie z jednej strony ja też nie rozumiem, jak może to pogorszyć stan cery, przecież to nie jest takie oczyszczanie jak mechaniczne..
No ale - zdania są podzielone, i dlatego się wacham.
Tak, robi się to zazwyczaj jeśli ma się trądzik.
[ Dodano: 2006-11-25, 13:47 ]
Wiecie co, dzwoniłam tam dziś rano i okazało się, że nie wykonują tam takiego zabiegu jak laserowe oczyszczanie twarzy . Może ktoś zna jakiś salon w Warszawie, w którym takowy zabieg wykonują..?
[ Dodano: 2006-11-27, 18:52 ]
Heej, naprawdę nikt nic o tym nie wie..? Dziewczyny serio bardzo mi na tym zależy...:(
Dziwne. Zdawało mi sie że kiedyś w innym wątku było coś o oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki i dużo osób o tym pisało? Laski odezwijcie się, bo ja za miesiąc jestem na to umówiona u kosmetyczki i chcialabym posłuchać relacji jak było
_________________ Because heaven sends and heaven takes
To znaczy ja ide na chyba zwykłe oczyszczanie, a nie laserowe, z resztą zobaczy sie tam na miejscu co mi będzie potrzebne Jak będe po to opisze co i jak ale to jeszcze troche...
_________________ Because heaven sends and heaven takes
a oczyszczanie twarzy ultradźwiękami nie wiecie ile moze kosztowac?? bo od takiego mechanicznego oczyszczania twarzy po ktorym sie wyglada jaby głowe z ula sie wyciągneło to sie powoli slyszałam ze odchodzi:P
Wysłany: 2006-12-31, 01:23
Poison86 napisał/a:
a oczyszczanie twarzy ultradźwiękami nie wiecie ile moze kosztowac?? bo od takiego mechanicznego oczyszczania twarzy po ktorym sie wyglada jaby głowe z ula sie wyciągneło to sie powoli slyszałam ze odchodzi:P
Ostatnio na TVN Style mowili ze takie mechaniczne to TYLKO w Polsce sie stosuje ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum