Ooo widziałam takie w moim supermarkecie,to niedługo sobie zjem.A kiedyś jadłam-ale już daawno. A z owoców to najbardziej lubię maliny świerze latem(np z krzaka sąsiada ),winogrona i truskawki.
Winogrona to bardziej lubię te jasne,zielone,a czereśnie uwielbiam-gorzej jak sie przejjem. A najbardziej to chyba nie lubię jabłek,tych czerwonych.Zielone są kwaśne ale o wiele lepsze wg mnie
_________________ mam zólte zęby
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-01, 19:26
ja tam kocham winogronka zielone, truskawunie, grefruciki i jabłuszka- ale tylko takie słodkie
Ja się niestety zraziłam do liczi bo kupiłyśmy z mamą na spróbowanie i akurat ta co obrałam była jakaś nie teges i już więcej nie zjadłam Cleo80 no to piątka bo ja też jakoś ostatnio zwariowałam na punkcie mandarynek
Ja przez ostatnie tygodnie jem tylko pomarancze.
Z jablek jem tylko papirowki, wiec nie wiele razy w roku .
A w lecie to jem truskawki i wisnie kilogramami.
Ja uwielbiam wszystkie owoce ktore sa kwasne. Mandarynki tylko jak sa bez pestek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum