hmmm moja kumpela na to chodzi i mowi ze fajnie sie po tym czuje, jakies efekty widzi, wydala 400zł na miesieczny karnet (w tym 100zl za podczerwien czy cos takiego)- codziennie od poniedzialku do piatku po pol godziny. ogolnie mowi ze fajnie ale chcialaby zeby juz jej sie ten karnet skonczyl bo to jednak kosztuje troche wysiłku do ktorego trzeba sie zmusic. jak jej sie skonczy karnet poprosze zeby zdała mi relacje
Madziu, hmmm kwota taka niska, że pomyśle 300 zł to czesne za szkołe moją Mam jeszcze w domu karnet na siłownie + sauna za 50 zł i lezy. Wiosna tuż tuż, a tyłek rośnie
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No, bo już się wystraszyłam Mwahha. Usiądę na krześle, a nie oddam
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-05, 13:52
my juz mama planowalysmy sprawic dalekiej ciotce ze Szczecina miesieczna wizyte-niespodzianke w wakacje bo w Olsztynie ani nigdzie w poblizu Dzialowa nie ma tych Body Space'ow
"haha no nie ma na szczescie ukrywał sie nie w tej czesci miasta w ktorej ja mieszkam "
Magda bylas kiedys na koloniach w Karpaczu? (to chyba nie na temat pytanie )
Bo byla kiedys ze mna w pokoju taka Magda w Twoim wieku ze Szczecina hehe
taka fajna jak Ty Ona chyba mieszkala na ul Metalowej ale nie jestem pewna
no niestety nie bylam ale mozemy sie kiedys wybrac na kolonie do Karpacza
znalazlam cos takiego o Vacu:
CO TO JEST VACU WELL?
Vacu Well to urządzenie fitness typu bieżnia lub elliptical stepper umieszczone
w specjalistycznej kapsule w której wytwarzane jest podciśnienie.
SPACER W PODCIŚNIENIU - TWÓJ PATENT NA PIĘKNĄ FIGURĘ
Vacu Well to terapia wykorzystująca podciśnienie poprzez które wzrasta spalanie tkanki tłuszczowej. Aktywny spacer na bieżni lub stepperze i panujące w kapsule podciśnienie prowadzi do polepszenia krążenia krwi w skórze i tkance podskórnej w miejscach, gdzie z reguły u kobiet odkładają się większe ilości tłuszczu - uda, pośladki, talia, brzuch. Wytworzone w Vacu Well podciśnienie powoduje poprawę krążenia limfy, odpowiedzialnej za usuwanie nadmiernych płynów i zbędnych produktów przemiany materii. Efektem jest wygładzenie skóry, poprawa jej jędrności oraz redukcja zbędnych centymetrów.
TRENING Z VACU WELL
Czas trwania zabiegu: 30 min. Systematyczność i regularność zabiegów przynosi oczekiwane rezultaty.
STRÓJ NA SPACER W VACU WELL
Jeśli wybierasz się na spacer w Vacu Well załóż bawełnianą koszulkę, luźne spodnie i adidasy.
Komfortowy strój zapewni twojemu organizmowi prawidłowe funkcjonowanie układu
limfatycznego.
PRZECIWWSKAZANIA DO KORZYSTANIA Z ZABIEGÓW
niedoczynność tarczycy
choroba serca [osoby posiadające rozrusznik serca]
epilepsja
ciąża
choroby krążenia [osoby, które są w trakcie leczenia]
ostre zapalenie żył
WSKAZÓWKI VACU WELL
Jeśli chcesz osiągnąć optymalny efekt kuracji i w szybkim czasie wymodelować swoją sylwetkę
skorzystaj z poniższych zaleceń:
Pij jak najwięcej wody mineralnej lub innych napojów bezcukrowych. Podczas spaceru w Vacu Well powinnaś wypić 0,5 l niegazowanej wody mineralnej.
Ogranicz spożycie tłuszczów, a do swojego jadłospisu wprowadź więcej świeżych warzyw i owoców.
Zrezygnuj z produktów zatrzymujących wodę w organizmie - sól, ostre przyprawy, alkohol.
Po treningu spożywaj produkty z dużą zawartością białka, aby wzmocnić i odżywić mięśnie np. nabiał, mięso z drobiu, ryby.
W czasie kuracji nie stosuj żadnych drastycznych diet poniżej 1000 kcal.
Pamiętaj, maksymalny czas ćwiczenia w próżni to 30 minut dziennie.
TWOJE MOCNE STRONY Z VACU WELL
Zapewnisz sobie piękną, harmonijnie ukształtowaną sylwetkę,
Pozbędziesz się cellulitu, a Twoja skóra stanie się jędrna i gładka,
Zgubisz zbędne kilogramy,
Poprawisz swoją kondycję fizyczną.
ojej bardzo chetnie bo zawsze lubilam takie wypady z osobami ktorych nie znam
a moze wszystkie razem pojedziemy do jakiegoś SPA na kolonie?
pomyslcie sobie tylko-masaze, silownia, basen, zabiegi kosmetyczne, Vacu Step
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum