ja mam taki brzydki odstający pieprzyk na boku, mniej więcej na wysokości talii, kolejny nieładny jest pod pachą, dość duży i też odstający. Nie lubię ich. Mam też jednego nd wargą z boku, jak Cindy Crawford i na jednej ręce mam ich aż 8 a na drugiej 12 ale przywykłam do tego. mam też jednego jakieś 5 cm pod pępkiem ale na boku, wydaje mi się nawet sexy hehe ale ludzie sie na niego dziwnie patrzą jak mam bluzkę która go odsłania.
to jest raczej PARANORMALNE... początkowo się bałam, ale do tego można przywyknąć, co nie? przynajmniej nieźle się bawię odkrywając kolejne wspólne cechy ) spytam się mamy czy nas nie podmienili w szpitalu (to co że jestes te 2 lata starsza, mogło się coś tam porobić albo ci złą datę urodzenia wpisali!).
Apsik!, a już jakiś czas- gdzieś tak od początku kwietnia, tylko dopiero od paru dni zostałam odznaczona...
A i jestem moderatorem tylko od 'nowości kosmetycznych'
Ja nie powiem, żebym moje pieprzyki lubiała. Może i do nich przywkłam, w końcu mam je od dziecka. Ale czasem wydaje mi się, że lepiej czułabym się bez ich wszechobecnego towarzystwa...
ja jestem cała "popieprzona" jak sie patrzy to nie widać aż tak, bo mam je tylko gdzieniegdzie, ale jak kiedys sobie zaczełam liczyć to mi ze 100 wyszło i byłam tym strasznie zszokowana, bo w życiu bym nie zgadła że mam aż tyle
A na twarzy (prawy policzek) mam jednego większego, do którego sie już właściwie przyzwyczaiłam, no ale nie obraziłabym sie gdyby go nie było Pytałam kiedyś dermatologa co z tym zrobić, to mi powiedział, że da sie wyciąc, ale zostanie blizna, więc jeśli pieprzyk nie jest niebezpieczny (rakotwórczy) to go nie ruszać ani nie podrażniać!!
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Agnes, też chciałabym wyciąć kilka denerwujących pieprzyków na twarzy i ciele, ale dowiedziałam się tego samego, że bezpieczniej byłoby zostawić je na swoim miejscu.
A ja to chyba normalnie wezmę i przeliczę te swoje pieprzyki, bo też sporo ich jest...
Raju, własnie zauważyłam, że na lewej łapce (gdzie i tak jest ich znacznie wiecej niz na prawej...) pojawiły mi się 2 nowe, albo już jakieś zwidy mam przez to, że ręce sobie opaliłam Apsik! napisz jak już się doliczysz
Przypomniało mi sie jak kiedyś brat sie ze mnie nabijał i rysował mi palcem po ręce mówiąc "połącz kropki, a może jakiś wzorek wyjdzie"
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum