Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciało: wystające kości biodrowe
Autor Wiadomość
Apsik! 

Wysłany: 2006-05-27, 12:19   

kasiaz, masz fajny tok myślenia. Ja mam spodnie tylko biodrówki, bo przy mojej długości nóg spodni normalnych nie kupię... No więc tak czy siak skoro bluzki też bywają za krótkie (jestem panna 180cm ;) ) to często mam te kości na wierzchu. I jakoś się nie mogę przekonać że to jest kobiece. Te wszystkie wymuskane panienki z teledysków, o których już była mowa jak to działają na wyobraźnię facetów, jakoś nie mają takich bioder...

Apsik! 

Wysłany: 2006-05-28, 14:35   

kasiaz, chodziło mi o to że jestem wysoka i trudno mi znaleźć spodnie dobrej długości, a jak już takie są to tylko maksymalne biodrówy. A bluzki z kolei też są na mnie za krótkie... Eh, jak tu ciężko się ubrać w tej Polsce! Zwłaszcza jak się mieszka w małym mieście.
A do tych bioderek może się faktycznie przekonam, w kocu już się ich nie pozbędę... :smile:

adriana7 

Wysłany: 2006-05-28, 17:08   

Ja też mam takie wystające kości i co najlepsze, mam jakś taką dziwną budowe, że miednica jest nieco "krzywo" i jednak kość wystaje bardziej :D Ale nawet o tym nie mysle, mnie się podba i tyle :P
Apsiczku, zapewne masz płaski brzuch, jesteś wysoka, więc biodrówki jak najbardziej! Będzie fajnie wyglądać!
A jesli chodzi o gusta facetów w róznym wieku... no cóz, ja sama usłyszałam, od mojego ex "masz duzą dupe, ale sie nie przejmuj i tak z tym nic nie zrobisz, ale chodż pokaze ci jakie mi się tyłki podobają" . :evil: :502: I chciał mi pokazac jakies panie ze stron xxx , jakby kretyn nie wiedział, że tyłki tych pań są poprawiane komputerowo. Wiecie co, jeśli komuś przeszkadzają kości wystające, gruby tyłek itp, to niech szuka pań o typie tych pań z gazetek, które tak się im podobają - powodzenia życzę!

adriana7 

Wysłany: 2006-05-28, 17:10   

Acha i nie chodzi mi o to, że te panie np pozują nago, bo nie o tym mowa, tylko o to, że one często są zupełnie inne na żywo. Zresztą same widziałyśmy tutaj stronę artysty, który cudnie retuszuje. Poza tym, jeśli już znalazłaby się taka pani z pieknymi kształtami, zgrabnym tyłeczkiem itp, to akurat zwróci uwagę na takiego kolesia <hahaha>

afrodyta 

Wysłany: 2006-05-28, 18:42   

kasiaz, o jaka firme chodzi ?? o Big Star?? czy inna??

afrodyta 

Wysłany: 2006-05-28, 21:10   

kasiaz, spoko dzieki to musze odwiedzic ich w najblizszej przyszłości haha moze cos sie znajdzie :D

Apsik! 

Wysłany: 2006-05-29, 15:49   

kasiaz, dzięki za info, niestety w moim mieście nie ma BigStara ale jak się wybiorę do większego to skoczę :grin:
A dziś się wkurzyłam bo zajoma ma córkę wzrostu 187cm (o tak!) i poleciła mi pewien sklep, gdzie ta kupuje spodnie. No to poszłam ("Centrum Jeansów" :grin: ) no i patrzę - same badziewiarskie portki. Na dodatek pytam się: Czy w ogóle w tym sklepie dostanę spodnie o długości nogawek 36? Na to kobitki: No, może ze 2 pary by się znalazło.
To ma być Centrum Jeansów? Sklep jak pół hipermarketu i nie ma porządnych spodni? Ludzie...

Nonkaa 

Wysłany: 2006-06-30, 09:44   

moja kolezanka z klasy (teraz juz z byłej klasy :( )ma maxymalnie wystające biodra, ale ona nosi cały czas biodrówki, czy to spodnice czy spodnie i nie robi z tego wielkiego halo. Zdarza sie, ze mówi ze mi zazdrości takich fajnych bioder, bo ona przez te jej biodrzyska ma szeroka pupę i btzydko wyglada z tyłu i to ja wkurza. :D Nie wiem jak to jest, jednemu sie podoba, drugiemu nie...

anecia 

Wysłany: 2006-06-30, 10:30   

właśnie przez te odstające kości biodrowe mam strasznie dużą pupę zauwazyłam , cała reszta malutka a tu takie duuuze :P :D hehe :D

Paulette 

Wysłany: 2006-06-30, 10:38   

Ja mam małą.. prawie jakby jej nie było.. a też kości biodrowe mi wystają..

anecia 

Wysłany: 2006-06-30, 11:02   

a mi wszyscy chca wkrecic ze mam małą a przciez widze ze duza :D

Paulette 

Wysłany: 2006-06-30, 11:03   

To może rzeczywiście przesadzasz :D

Magda87 

Wysłany: 2006-07-05, 10:35   

ja miałam kiedys ten sam problem ale dojrzewanie zrobiło swoje. teraz mi sie wydaje ze mam normalne bioderka. pozdrawiam

anecia 

Wysłany: 2006-07-05, 12:25   

kurde ! mam trzy siniaki na tych kosciach ! co chwile sie w nie uderzam ! :/

tenebra 

Wysłany: 2006-07-05, 13:26   

ja na jakiekolwiek siniaki przestalam juz zwracac uwage, kwestia przyzwyczajenia. poza tym sama chcialam - takie ryzyko zawodowe :P jeden np na kolanie mi nie zdazy zniknac a robi sie nastepny :P

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-07-05, 13:31   

Jaki ze mnie szkieletorek :D
Mama ostatnio stwierdziła, że mi żebra widać tak jakbym była po jakimś obozie koncentracyjnym... :lol:

anecia 

Wysłany: 2006-07-05, 13:32   

mamm, hahaha :D jakie porownanie :D ja mam tez troche odstajace te zebra

Odpowiedz do tematu