kasiaz, masz fajny tok myślenia. Ja mam spodnie tylko biodrówki, bo przy mojej długości nóg spodni normalnych nie kupię... No więc tak czy siak skoro bluzki też bywają za krótkie (jestem panna 180cm ) to często mam te kości na wierzchu. I jakoś się nie mogę przekonać że to jest kobiece. Te wszystkie wymuskane panienki z teledysków, o których już była mowa jak to działają na wyobraźnię facetów, jakoś nie mają takich bioder...
kasiaz, chodziło mi o to że jestem wysoka i trudno mi znaleźć spodnie dobrej długości, a jak już takie są to tylko maksymalne biodrówy. A bluzki z kolei też są na mnie za krótkie... Eh, jak tu ciężko się ubrać w tej Polsce! Zwłaszcza jak się mieszka w małym mieście.
A do tych bioderek może się faktycznie przekonam, w kocu już się ich nie pozbędę...
Ja też mam takie wystające kości i co najlepsze, mam jakś taką dziwną budowe, że miednica jest nieco "krzywo" i jednak kość wystaje bardziej Ale nawet o tym nie mysle, mnie się podba i tyle
Apsiczku, zapewne masz płaski brzuch, jesteś wysoka, więc biodrówki jak najbardziej! Będzie fajnie wyglądać!
A jesli chodzi o gusta facetów w róznym wieku... no cóz, ja sama usłyszałam, od mojego ex "masz duzą dupe, ale sie nie przejmuj i tak z tym nic nie zrobisz, ale chodż pokaze ci jakie mi się tyłki podobają" . I chciał mi pokazac jakies panie ze stron xxx , jakby kretyn nie wiedział, że tyłki tych pań są poprawiane komputerowo. Wiecie co, jeśli komuś przeszkadzają kości wystające, gruby tyłek itp, to niech szuka pań o typie tych pań z gazetek, które tak się im podobają - powodzenia życzę!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Acha i nie chodzi mi o to, że te panie np pozują nago, bo nie o tym mowa, tylko o to, że one często są zupełnie inne na żywo. Zresztą same widziałyśmy tutaj stronę artysty, który cudnie retuszuje. Poza tym, jeśli już znalazłaby się taka pani z pieknymi kształtami, zgrabnym tyłeczkiem itp, to akurat zwróci uwagę na takiego kolesia <hahaha>
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
kasiaz, dzięki za info, niestety w moim mieście nie ma BigStara ale jak się wybiorę do większego to skoczę
A dziś się wkurzyłam bo zajoma ma córkę wzrostu 187cm (o tak!) i poleciła mi pewien sklep, gdzie ta kupuje spodnie. No to poszłam ("Centrum Jeansów" ) no i patrzę - same badziewiarskie portki. Na dodatek pytam się: Czy w ogóle w tym sklepie dostanę spodnie o długości nogawek 36? Na to kobitki: No, może ze 2 pary by się znalazło.
To ma być Centrum Jeansów? Sklep jak pół hipermarketu i nie ma porządnych spodni? Ludzie...
moja kolezanka z klasy (teraz juz z byłej klasy )ma maxymalnie wystające biodra, ale ona nosi cały czas biodrówki, czy to spodnice czy spodnie i nie robi z tego wielkiego halo. Zdarza sie, ze mówi ze mi zazdrości takich fajnych bioder, bo ona przez te jej biodrzyska ma szeroka pupę i btzydko wyglada z tyłu i to ja wkurza. Nie wiem jak to jest, jednemu sie podoba, drugiemu nie...
ja na jakiekolwiek siniaki przestalam juz zwracac uwage, kwestia przyzwyczajenia. poza tym sama chcialam - takie ryzyko zawodowe jeden np na kolanie mi nie zdazy zniknac a robi sie nastepny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum