Kurde, Anecia masz az tak obfity? A nie myslalas o tym, zeby tampon zakladac?
Nie , to jest masakra normalnie . By mnie jeszcze bardziej bolało . Muszę iść do ginekologa z tym bo cholera nie wiem czy to normalne .
Miał ktoś jeszcze takie coś ? ja od 3 lat tak mam .
Muszę iść do ginekologa z tym bo cholera nie wiem czy to normalne .
ja mysle ze powinnas isc do lekarza, bo możliwe że to nic takiego, ale możliwe też że swiadczy o jakimś schorzeniu. Lepiej dmuchać na zimne. Mnie np. okres nigdy sie nie unormowal... dopiero jak zaczelam brac tabletki, ale prawda jest taka, ze jak przestane je brac to wszystko sie znowu rozreguluje.
Ciężkie życie kobiet Wam powiem Ja właśnie się szykuję do rozmowy z mamą jak jej powiedzieć o moim problemie To jest megastresujące, chyba nawet bardziej niż wizyta u lekarza... No ale zdrowie ważniejsze, choćbym się i nawet zsikała to muszę coś z tym zrobić.
A ja nawet nie pogadalam z moja matka o tym.a jak sie pyta czy mam podpaski to mowie -nie wazne, a i tak kupuje tampony. w sumie wole je, bo w lato to jednak wieksza higiena wg mnie.co do ginekologa to boje sie pojsc, w ogole wiem ze to dla zdrowia i moze wydawac sie dziecinne ale mimo wszystko wstydze sie. a z matka na pewno nie pojde.dobrze ,ze nie mam zadnych schorzen i regularne okresy,wiec nie musze jeszcze.
Echhh no coz, ja jeszcze nie weszlam w swiat podpasek i tamponów (jak to zabrzmialo:P), a juz musze isc do gin ;/ zycie, ale przynajmniej bede miala to za soba, moje zdrowie jest wazniejsze.
Kazda laska która dostaje 1 raz okres powinna iść do ginekolga
No już nie przesadzajmy. 12 latka np. ma jeszcze trochę czasu zanim się wybierze do lekarza tej specjalności,jeżeli nic niedobrego się z nią nie dzieje.15-16 lat to taki chyba najlepszy czas na pierwszą wizytę kontrolną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum