Na mnie juz w ogole nie dziala, kupilam jakis inny srodek, w takim sztywcie ktory wyglada jak jakis krysztal , ale tez lipa ;/
Ja też mam wrażenie, że przestał na mnie działać. Tzn. nie widzę mokrych plam pod pachami, ale niestety przed brzydkim zapachem już mnie nie chroni. Używam go sporadycznie a poza nim codziennie używam LadySpeedstick .
Wysłany: 2008-07-30, 19:50
Cleo80 napisał/a:
Używam go sporadycznie a poza nim codziennie używam LadySpeedstic
Ja dokladnie to samo. Ale przed pierwsze kilka tygodni bylam wrecz zachwycona, zero plam, zero kropelki potu nawet po ciezkim wysilku. A teraz nawet jak nic nie robie to czasem troche mokro jest.
Po prostu tego preparatu należy uzywać co tydzień na jakiś czas a nie codziennie ponieważ skóra przyzwycaja się do tego preparatu i nic wtedy niedziała i acha należy go stosować na wcześniej umyte pachy bo w składzie jest dużo alkoholu i może powodować pieczenie tej delikatnej skóry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum