Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
ANTIDRAL - nadmierna potliwość. Pytania co do tego środka...
Autor Wiadomość
Lotta 

Wysłany: 2007-07-11, 14:30   

tenebra napisał/a:
trochę lipa jest jak niektóre dziewczyny mają kiepski antyperspirant i mają takie plamiska pod pachami...
Skad wiesz ze uzywaja kiepskich antyperspirantow? Jak ktos sie bardzo poci to mu nawet antidral/etiaxil nie pomaga...

Paulette 

Wysłany: 2007-07-11, 17:14   

A ja tego antidralu wcale rano specjalnie nie zmywam - tylko normalnie myję paszki jak zawsze...
nie szoruje zeby to zmyc tak na chama...

Reichea 

Wysłany: 2007-07-11, 18:17   

Lotta napisał/a:
Edyta_000 napisał/a:
tylko troche glupio ze stosuje sie go na noc a nie z rana, w nocy przeciez spimy...

dlatego ze w nocy wydzielamy wiecej potu niz w ciagu dnia.

z tego co wiem jest wręcz na odwrót. przynajmniej tak piszą w ulotce etiaxilu, ze dlatego stosuje sie go na wieczor, bo jest mniejsza aktywność gruczołów potnych i latwiej sie antyperspirant wchlonie.

gwen 

Wysłany: 2007-07-11, 21:58   

Tak jak powyżej z tym nocnym stoowaniem. Przez chwilę próbowałam ten nowy adidas antyperiprant 3 fazowy, ale jako chyba nie działa na mnie. Teraz używam sztyftu mojego chłopaka(CK Euphoria:) i jest super ...na razie

Edyta_000 

Wysłany: 2007-07-12, 19:08   

Mialam mozliwosc przetestowania antidralu, odkurzalam 4 niemale pokoje + korytarz i bylam padnieta, jak narazie dzialal dobrze, ale mysle ze na upaly + wyjscie na miasto nie sprawdzi się :)

lolenka 

Wysłany: 2007-07-12, 20:47   

Edyta_000, oj zobaczysz... może się zdziwisz, dla mnie to zbawcza butelka :D

tenebra 

Wysłany: 2007-07-12, 20:59   

mnie jeszcze nie zawiódł, a problemy z poceniem się miałam duże. dał radę w najgorsze upały.

Lotta 

Wysłany: 2007-07-13, 22:46   

mi na poczatku pomagal, pozniej przestal :/

Edyta_000 

Wysłany: 2007-07-14, 12:06   

jak przyszlam dzis z zakupow to mialam lekko spocone paszki, mnie to niezbyt zadowala bo myslalam ze bedzie sucho :lol: moze poprostu za krotko go stosuję:)) a jak nie pomoze to kupie ten extasil

Lotta 

Wysłany: 2007-07-14, 23:30   

Reichea napisał/a:
z tego co wiem jest wręcz na odwrót. przynajmniej tak piszą w ulotce etiaxilu, ze dlatego stosuje sie go na wieczor, bo jest mniejsza aktywność gruczołów potnych i latwiej sie antyperspirant wchlonie.

nie chce sie klocic, ale naczytalam sie sporo na ten temat. walcze z tym problemem od kilku lat... i jest to dla mnie załamanie ze nic mi nie jest w stanie pomoc :(

Reichea 

Wysłany: 2007-07-15, 12:29   

Cytat:
nie chce sie klocic,

? dlaczego od razu kłócić?

Lotta 

Wysłany: 2007-07-15, 21:08   

Reichea napisał/a:
Cytat:
nie chce sie klocic,

? dlaczego od razu kłócić?

kazda z nas ma odmienne zdanie na ten temat i wiem ze kazda bedzie go bronila, a wole jednak uniknac jakichkolwiek nieporozumien.

Reichea 

Wysłany: 2007-07-15, 21:33   

Lotta napisał/a:
kazda z nas ma odmienne zdanie na ten temat i wiem ze kazda bedzie go bronila, a wole jednak uniknac jakichkolwiek nieporozumien.

nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi.. Jezeli masz inne zdanie na jakis temat to po prostu napisz, ja nie zamierzam się kłócić, ani "bronić mojego zdania na temat pocenia się", zwłaszcza, że napisałam "przynajmniej tak piszą na ulotce etiaxilu". Nie rozumiem dlaczego odebralaś to jako moją próbę kłócenia się z tobą :(

Lotta 

Wysłany: 2007-07-15, 21:40   

nie odebralam tego absolutnie jako prowokacje do klotni absolutnie, ok zakonczmy ten temat. Wkurza mnie to ze nie wiem jak sobie poradzic z nadmierna potliwoscia, zaden srodek mi nie pomaga, od jakiegos czasu doprowadza mnie to do szału. mało tego ostatnimi czasy zauwazylam ze np. z lewej str. poce sie bardziej :? a z prawej wogole :/

Reichea 

Wysłany: 2007-07-16, 18:54   

Lotta napisał/a:
nie odebralam tego absolutnie jako prowokacje do klotni absolutnie, ok zakonczmy ten tema

:*

A ja z kolei strasznie poce sie na twarzy a tam sobie nie zapodam etiaxilu ani antidralu... wchodzę do autobusu i od razy caly make up mi splywa... nienawidze tego.

Cleo80 

Wysłany: 2007-07-16, 18:56   

Reichea napisał/a:
A ja z kolei strasznie poce sie na twarzy a tam sobie nie zapodam etiaxilu ani antidralu...

ja smażąc dzisiaj placki w tym upale naprawdę miałam ochotę wysmarować twarz antidralem :)

Edyta_000 

Wysłany: 2007-07-17, 11:58   

ja tak samo na tawrzy dzis bylam spocona, wychodzi na to ze nie trzeba nic uzywac tylko krem na dodatek na poczcie nie chcialo sie im wlaczyc wiatrakow i czulam jak wszystko plynie po plecach (dobrze ze mialam przewiewna bluzke) a paszki suche jak przyszlam do domku :D jednak pomaga :D

Lotta 

Wysłany: 2007-07-18, 23:02   

dziekuje jakby mnie mialo tak piec na twarzy jak czasami po Antidralu mnie piecze pod pachami :D

Paulette 

Wysłany: 2007-07-19, 08:19   

na twarzy to by chyba moglo sie cos od tego zrobic...
jakies uczulenie albo krosty :shock:
w zyciu bym tym twarzy nie posmarowala :lol:

no_promises 

Wysłany: 2008-07-30, 19:32   

Cytat:
A ja z kolei strasznie poce sie na twarzy a tam sobie nie zapodam etiaxilu ani antidralu... wchodzę do autobusu i od razy caly make up mi splywa... nienawidze tego.

Ja to samo, masakra. Kiedys sie smarowalam Antidralem po czole, ale kilka dni i mi przeszlo z tym pomyslem jakos :)

Na mnie juz w ogole nie dziala, kupilam jakis inny srodek, w takim sztywcie ktory wyglada jak jakis krysztal , ale tez lipa ;/

Odpowiedz do tematu