tylko troche glupio ze stosuje sie go na noc a nie z rana, w nocy przeciez spimy...
dlatego ze w nocy wydzielamy wiecej potu niz w ciagu dnia.
z tego co wiem jest wręcz na odwrót. przynajmniej tak piszą w ulotce etiaxilu, ze dlatego stosuje sie go na wieczor, bo jest mniejsza aktywność gruczołów potnych i latwiej sie antyperspirant wchlonie.
Tak jak powyżej z tym nocnym stoowaniem. Przez chwilę próbowałam ten nowy adidas antyperiprant 3 fazowy, ale jako chyba nie działa na mnie. Teraz używam sztyftu mojego chłopaka(CK Euphoria:) i jest ...na razie
Mialam mozliwosc przetestowania antidralu, odkurzalam 4 niemale pokoje + korytarz i bylam padnieta, jak narazie dzialal dobrze, ale mysle ze na upaly + wyjscie na miasto nie sprawdzi się
jak przyszlam dzis z zakupow to mialam lekko spocone paszki, mnie to niezbyt zadowala bo myslalam ze bedzie sucho moze poprostu za krotko go stosuję:)) a jak nie pomoze to kupie ten extasil
z tego co wiem jest wręcz na odwrót. przynajmniej tak piszą w ulotce etiaxilu, ze dlatego stosuje sie go na wieczor, bo jest mniejsza aktywność gruczołów potnych i latwiej sie antyperspirant wchlonie.
nie chce sie klocic, ale naczytalam sie sporo na ten temat. walcze z tym problemem od kilku lat... i jest to dla mnie załamanie ze nic mi nie jest w stanie pomoc
kazda z nas ma odmienne zdanie na ten temat i wiem ze kazda bedzie go bronila, a wole jednak uniknac jakichkolwiek nieporozumien.
nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi.. Jezeli masz inne zdanie na jakis temat to po prostu napisz, ja nie zamierzam się kłócić, ani "bronić mojego zdania na temat pocenia się", zwłaszcza, że napisałam "przynajmniej tak piszą na ulotce etiaxilu". Nie rozumiem dlaczego odebralaś to jako moją próbę kłócenia się z tobą
nie odebralam tego absolutnie jako prowokacje do klotni absolutnie, ok zakonczmy ten temat. Wkurza mnie to ze nie wiem jak sobie poradzic z nadmierna potliwoscia, zaden srodek mi nie pomaga, od jakiegos czasu doprowadza mnie to do szału. mało tego ostatnimi czasy zauwazylam ze np. z lewej str. poce sie bardziej a z prawej wogole
nie odebralam tego absolutnie jako prowokacje do klotni absolutnie, ok zakonczmy ten tema
:*
A ja z kolei strasznie poce sie na twarzy a tam sobie nie zapodam etiaxilu ani antidralu... wchodzę do autobusu i od razy caly make up mi splywa... nienawidze tego.
ja tak samo na tawrzy dzis bylam spocona, wychodzi na to ze nie trzeba nic uzywac tylko krem na dodatek na poczcie nie chcialo sie im wlaczyc wiatrakow i czulam jak wszystko plynie po plecach (dobrze ze mialam przewiewna bluzke) a paszki suche jak przyszlam do domku jednak pomaga
Wysłany: 2008-07-30, 19:32
Cytat:
A ja z kolei strasznie poce sie na twarzy a tam sobie nie zapodam etiaxilu ani antidralu... wchodzę do autobusu i od razy caly make up mi splywa... nienawidze tego.
Ja to samo, masakra. Kiedys sie smarowalam Antidralem po czole, ale kilka dni i mi przeszlo z tym pomyslem jakos
Na mnie juz w ogole nie dziala, kupilam jakis inny srodek, w takim sztywcie ktory wyglada jak jakis krysztal , ale tez lipa ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum