Użyłam go wczoraj wieczorem pierwszy raz i kurcze piekła mnie po nim skóra Mam nadzieję , że to przejdzie, że skóra mi się do niego przyzwyczai.
mnie tez piekla przez kilka pierwszych aplikacji a potem juz nie. Tak jak dziewczyny pisaly lepiej stosowac na noc, szczegolnie ze np etiaxil ma nawet w ulotce napisane zeby na noc stosowac, a skoro maja podobne dzialanie sadze ze antidral tez lepiej na noc. Acha i uwazaj z depilacja. Jak ogolisz pachy jednego dnai, to odczekaj przynajmniej 24h przed nalozeniem antidralu.
tez kupilam antidral, nalozylam wieczorem i dzis chyba lepiej, nie wiem trzeba sprawdzic, isc na miasto i wtedy sie zobaczy mnie nic nie szczypalo, tylko troche glupio ze stosuje sie go na noc a nie z rana, w nocy przeciez spimy...moze zastosuje w dzien i jak wchlonie to naloze ubranie, narazie jestem sceptycznie zastawiona do tego specyfiku, zobaczymy co bedzie pozniej.
a teraz mam go stosowac codziennie czy juz zaczac robic przerwy ??
Edyta_000, ja robiłam przerwy, co drugi dzien albo co trzeci, z czasem zmniejszałam jego zużycie.. hmm na noc chyba lepiej, ja stosowalam na noc, rano zmywałam i normalny deo
Ja mam wrażenie, że jego zmycie graniczy z cudem. Mam jakieś takie dziwne uczucie na rękach jak się go zmywa Ja stosowałam go codziennie przez jakieś 3-4 dni, teraz co drugi , trzeci dzień. Zależy kiedy pachy golę.
a ja go nie zmywam... stosuje teraz ok 1 raz na tydzien.. ale nie jakos regularnie, po prostu jak sobie przypomne.
no ja tak samo. raz próbowałam na dzień się tym posmarować to nie dość że takie beznadziejne uczucie było jak to wyschło, to jak chciałam go zmyć to też tak jakoś dziko złaził. dla mnie jest niezastąpiony jak wiem, że mam coś ważnego np. występ, na którym mam tańczyć w bardzo obcisłym stroju. wtedy nie muszę sie martwić o to czy jak podniosę rękę tańcząc nie narobię sobie siary. trochę lipa jest jak niektóre dziewczyny mają kiepski antyperspirant i mają takie plamiska pod pachami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum