No więc po miesiącu używania dochodzę do wniosku, że żadna rewelacja z tej pasty. Jest dobra, ale właściwie niczym nie różni się od innych past tej firmy. Czasami wydaje mi się, że oni tylko zmieniają nazwy i opakowania, a zawartość to pozostaje bez zmian
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-15, 14:33
ETNA, tez zauwazylam po 2 tygodniach , ze nie zauwazylam roznicy
Ja przez jakis czas uzywałam pasty pt Ortho Kin, z i stwierdzam, ze jest z dupy ! Nie dośc, że droga, bo malutki pojemniczek kosztowął z 15 zł, to efektów jakichs nie widziałam, poza tym, że masakrycznie wysuszała. Tak samo płyn do płukania o tej samej nazwie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
outsiderka, jeju dzięki!szukałam kilka razy i cholera nie mogłam go znaleźć...
bo ja mam pytanie co do tych wybielających. zastanawiałam się nad blend-a-med 3d white,aquafresh,no i teraz przeczytałam tu o paście "denivit" i sama nie wiem co już wybrać..
co do elmexu-myłam przez jakiś czas nią zęby-do wrażliwych zębów,a potem do krwawiących dziąseł.zęby po nich mi strasznie zżółkły-normalnie mam żółte niestety,więc elmex odstawiłam.
co do elmexu-myłam przez jakiś czas nią zęby-do wrażliwych zębów,a potem do krwawiących dziąseł.zęby po nich mi strasznie zżółkły-normalnie mam żółte niestety,więc elmex odstawiłam.
podobno nie mozna go uzywac ciagle. Mozna tylko przez pare tyg max. a potem trzeba zmienic. Jesli chodzi o wrazliwe zeby to faktycznie pomoga.
O, ja u siebie nie zauważyłam tego.
Ale może na śnieżnobiałych widać Ja nie wiem, czemu moje mają taki, a nie inny kolor Dentystka mi powiedziała, że to kolor szkliwa i już, ale jak będę bogata to sobie wybielę. Albo wyjdę za stomatologa i mi to za friko zrobi, żebym już się nie musiała tak rozrzucać na prawo i lewo
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Dentystka mi powiedziała, że to kolor szkliwa i już,
Pewnie tak. Ja mam np wiekszosc zebow mega bialych, chociaz pije kawe codziennie. ALe ma taki 2 na dole, ktore sa zolte . Jakies niedorobione.
Od Elmexu tez nie zolkly mi zeby, ale nie mylam dluzej niz pare tyg. wiec nie jestem w stanie powiedziec jak to dziala..
Martwe zeby to sa takie jakby bardziej sine mi sie zdaje (przynajmniej ja takie widzialam u innych). Moje sa ewidentnie zolte tylko na dole, od polowy juz nie . Ale trudno i tak widac te na gorze
Martwe zeby to sa takie jakby bardziej sine mi sie zdaje (przynajmniej ja takie widzialam u innych). Moje sa ewidentnie zolte tylko na dole, od polowy juz nie . Ale trudno i tak widac te na gorze
Ja słyszałam, że żółte też, ale widocznie taka Twoja uroda. Ja mam koleżankę, która ma dwie śnieżnobiałe plamy na siekaczach
Ale właśnie często przy wybielaniu się okazuje, że wszystkie są jaśniejsze, a np. te konkretne już nie . Ale kicha.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Te białe plamy to chyba próchnica-tak mi mówił dentysta.
Ja elemxem myłam 3 tygodnie. a żółte mam niby od antybiotyków i leków które brałam jak byłam mała. no i teraz nie wiem jaką pastę wybielającą kupić-tyle ich jest
Te białe plamy to chyba próchnica-tak mi mówił dentysta.
istnieje biała próchnica, ale w tym przypadku są to raczej wady szkliwa bardziej narażone na ewentualne popsucie. sama mam taką plamkę na górnej jedynce, a dentystka powiedziała mi że powodem było to, że jak wyrastały mi zęby brakowało mi jakichś tam składników. jadłam wtedy bardzo mało, byłam chuda jak patyk i przez to teraz mam problemy nie tylko z zębami..
Z martwymi jest róznie, rózne kolory mogą "przybierać", ale tak martwe jak i plomby nie zjaśnieją od past czy wybielania. I ja mam problem, bo 2 mam martwą i jak będe wybielać, to chyba licówke będe musiała załozyć
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
marinka
Wysłany: 2009-01-31, 22:23
te białe plamy to może być też objaw nadmiaru fluoru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum