Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pasty do zębów
Autor Wiadomość
tuRmaNIA 

Wysłany: 2009-01-31, 22:57   

outsiderka napisał/a:
Paznokietka :) napisał/a:
co do elmexu-myłam przez jakiś czas nią zęby-do wrażliwych zębów,a potem do krwawiących dziąseł.zęby po nich mi strasznie zżółkły-normalnie mam żółte niestety,więc elmex odstawiłam.

O, ja u siebie nie zauważyłam tego.
Ale może na śnieżnobiałych widać :lol: Ja nie wiem, czemu moje mają taki, a nie inny kolor :/ Dentystka mi powiedziała, że to kolor szkliwa i już, ale jak będę bogata to sobie wybielę. Albo wyjdę za stomatologa i mi to za friko zrobi, żebym już się nie musiała tak rozrzucać na prawo i lewo :grin:

Mnie od Emlexu (jednego i drugiego) zęby poszarzały. Na szczęście po czyszczeniu zębów i aparatu u orto znowu są snieżnobiałe. Więc Elmexem myję zęby na wieczór przed spaniem, ale w ciągu dnia używam Signal.
Z resztą od kilku ładnych lat trzymam się Signala. Zmieniam tylko jego rodzaje.
28.09.09r. -> STUDIA -> ???

kredka 

Wysłany: 2009-10-26, 15:00   

ja uzywam takiej pasty, nie pamietam nazwy, ale normalna z tych znanych z takimi niebieskimi kwadracikami w srodku. kojarzycie? dla mnie najlepsza, bo supre odswierz i dobrze usówa nieczystości. a do tego mam szczotke z tej samej serii i jest bomba. jak wiecie jak pasta to to tez znajdziecie w sklepie.

tenebra 

Wysłany: 2009-10-26, 16:03   

Ojj, ja za nią nie przepadam. Dla mnie jak na razie najlepsza jest Blend-a-med 3D White Luxe. W porównaniu do innych jest dość drogawa, ale staram się kupować w promocjach więc nie jest tak źle.

(\.../)
(O.o)
(> <)

Apsik! 

Wysłany: 2009-10-30, 12:13   

nie lubię tej odświeżającej z kwadracikami, jak dla mnie za mocna. Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie tą wybielającą "z perłami" Blend-a-med. I powiem, że przy końcu tubki zaczęłam zauważać jakiś delikatny efekt rozjaśnienia tych moich zębów... a z natury niestety białych nie mam. Teraz kupiłam sobie opakowanie tej właśnie 3D White Luxe co Tenebra i liczę, że jakoś to będzie ;)

Kasia45 

Wysłany: 2010-03-10, 16:43   

Ja używam pasty Sensodyne Whitening, naprawde jest dużo lepsza od tych wszystkich Colgate i Blenda-Med

Odpowiedz do tematu