co do elmexu-myłam przez jakiś czas nią zęby-do wrażliwych zębów,a potem do krwawiących dziąseł.zęby po nich mi strasznie zżółkły-normalnie mam żółte niestety,więc elmex odstawiłam.
O, ja u siebie nie zauważyłam tego.
Ale może na śnieżnobiałych widać Ja nie wiem, czemu moje mają taki, a nie inny kolor Dentystka mi powiedziała, że to kolor szkliwa i już, ale jak będę bogata to sobie wybielę. Albo wyjdę za stomatologa i mi to za friko zrobi, żebym już się nie musiała tak rozrzucać na prawo i lewo
Mnie od Emlexu (jednego i drugiego) zęby poszarzały. Na szczęście po czyszczeniu zębów i aparatu u orto znowu są snieżnobiałe. Więc Elmexem myję zęby na wieczór przed spaniem, ale w ciągu dnia używam Signal.
Z resztą od kilku ładnych lat trzymam się Signala. Zmieniam tylko jego rodzaje.
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
kredka
Wysłany: 2009-10-26, 15:00
ja uzywam takiej pasty, nie pamietam nazwy, ale normalna z tych znanych z takimi niebieskimi kwadracikami w srodku. kojarzycie? dla mnie najlepsza, bo supre odswierz i dobrze usówa nieczystości. a do tego mam szczotke z tej samej serii i jest bomba. jak wiecie jak pasta to to tez znajdziecie w sklepie.
Ojj, ja za nią nie przepadam. Dla mnie jak na razie najlepsza jest Blend-a-med 3D White Luxe. W porównaniu do innych jest dość drogawa, ale staram się kupować w promocjach więc nie jest tak źle.
nie lubię tej odświeżającej z kwadracikami, jak dla mnie za mocna. Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie tą wybielającą "z perłami" Blend-a-med. I powiem, że przy końcu tubki zaczęłam zauważać jakiś delikatny efekt rozjaśnienia tych moich zębów... a z natury niestety białych nie mam. Teraz kupiłam sobie opakowanie tej właśnie 3D White Luxe co Tenebra i liczę, że jakoś to będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum