takie obliczenia są niedokładne,tylko lekarz dietetyk moze powiedzieć nam jak jest w rzeczywistości.Wiele zależy od naszej budowy,grubosci kośca
mnie w pierwszym wyliczeniu wyszła lekka niedowaga BMI 18
drugie-brakuje mi 1 kg do najniższej dopuszczalnej wagi
trzecie i ostatnie-ważę dokładnie o 9 kg mniej niż wynosi idealna waga dla mojego wzrostu.
Czyli wynika,ze jestem chuda-a to nieprawda Jestem drobna i mam delikatne kości
U mnie także niedowaga. Ale ja to wiem Słyszę to praktycznie codziennie Tylko, ze ja tez jestem drobnej budowy i do tego niska, więc nawet nie wiem jakbym wyglądała z ich "przepisową" wagą. Ale nie chce sie przekonywać, dobrze się czuję tak jak teraz, choć coś by się zgubic i tak przydało
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja również bardzo dobrze czuję się ze swoją waga a co najważniejsze nie muszę walczyć o jej utrzymanie. Chudnąc już nie chcę bo to już by było chyba mało ciekawe i apetyczne.
Ja ważę jak mówi moja mama "odpowiednio do wzrostu", ale jak na moje to te 5 kilo mogłabym zrzucić. Tylko po co sie przejmowac pięcioma kilo ?? Mam kobiecą budowe czyli biodra nieco szersze niz reszta ale to sie chyba facetom podoba ?
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Zazwyczaj laski wyposażone w owe kragłości oddałyby wszystko by ich nie mieć i być chudzinkami
Ja sie już przyzwyczaiłam do bioder bo nie są wcale takie duże, ale czasami (szczególnie wtedy kiedy mierzę spodnie szyte według jednego prostego modelu wieszaka ) chciałambym mieć "chłopięcą" budowę
Według kaukulatorow wynika, ze moja waga jest w normie, pierwszy podał, ze moja idealna waga to 57, drugi ze 59 i trzeci równiez 57 kilo, a to znaczy ze uwaga uwaga! Mam niedowage do idealności !!! hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum