marinka
Wysłany: 2006-10-20, 18:33
Moesha napisał/a:
Pewnie chodzi Co o takie babki w szortach któtszych od majtek, buty w stylu striptiserki, bluzka po młodszej siostrze, z twarza o wiele
ciemniejszą od reszty ciała, włosy sztucznie przedłużane, paznokcie jak szpony kury
i do tego pomalowane na wszystkie "oczojebne" kolory + 1000 cekinów ,
Faceci to leca na takie bo od razu widac ze sa latwe (nikomu nie ujmujac oczywiscie - nie oceniam nikogo - tylko taki stereotyp sie wytworzyl).. a jak chca czegos na powaznie to maja inne idealy
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-21, 22:01
Paulette napisał/a:
Faceci to leca na takie bo od razu widac ze sa latwe (nikomu nie ujmujac oczywiscie - nie oceniam nikogo - tylko taki stereotyp sie wytworzyl).. a jak chca czegos na powaznie to maja inne idealy
D O K Ł A D N I E mam takie same poglady tylko nigdy nie umiałm ich tak ladnie wyrazic
marinka
Wysłany: 2006-10-21, 22:17
Paulette napisał/a:
paru chłopaków z mojej kl ma dodę na tapecie w komórce- no comments...
Pewnie chodzi Co o takie babki w szortach któtszych od majtek, buty w stylu striptiserki, bluzka po młodszej siostrze, z twarza o wiele
ciemniejszą od reszty ciała, włosy sztucznie przedłużane, paznokcie jak szpony kury
i do tego pomalowane na wszystkie "oczojebne" kolory + 1000 cekinów ,
Znam tylko paru takich facetów O dziwo większość moich kumpli nie lubi takich babek
bo jak dla mnie ta jaskrawość to ewidentny przejaw braku gustu i samokrytyki co najczęściej się zdarza mało lotnym kobietom, takie to faktycznie do jednego się nadają
aczkolwiek można być bardzo seksowną w klasyczny sposób, nieprawdaż?
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-02, 15:05
Scully napisał/a:
aczkolwiek można być bardzo seksowną w klasyczny sposób, nieprawdaż?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum