właśnie nie widać z jakiego ona jest materiału;/ To jest coś takiego sztywnego , gorsetowego , ale troche jak satyna w dotyku . Materiał jest bardzo elegancki ,a na studniówke planowałam właśnie sukienke przed kolano;)
ogolnie zakazane jest fotografowanie sklepow, witryn, ciuchow w sumie tez (chyba ze kierownik na to zezwoli). A sukienka bardzo ładna i ślicznie Ci w niej a jak chcialas krótką to czemu nie, a kiedy masz tą studniówke? nie za pozno juz czasem??
Za namową rodziny kupiłam inną sukienke , ale jakoś sama niejestem do niej przekonana...wydaje mi się zbyt strojna ... Jest troche za duża , więc umuwiłam się ze sprzedawcą że oddam ją , jak się okaże że niemożna jej przerobić...sama już niewiem ... Wklejam zdjęcia
Mysle, ze dobra decyzja Tamta sukienka przepiękna (sama bym taką chciala mieć). Ta tez ladna, ale jakoś tamta bardziej do Ciebie pasuje. Tą bym określiła słynnym "na bogato"
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja bym wziela obie a co tam raz sie żyje poza tym do 100dn. masz jeszcze sporo czasu, jeszcze ujrzysz po drodze z 10 roznych sukienek. Ja swoja kupowalam na tydzien przed imprezą
hehehehe przy moim rozmiarze 32-34 to chyba jest komplement;p
Ona jest z 2rozmiary za duża , trzeba by było ją przerabiać(i teraż niewiadomo jak by to wyglądało.... Jade dzisiaj po tą z Zary , sama się w niej lepiej czuje
w tej drugiej grubo wygladasz a w tej z Zary slicznie
TY no tez wlasnie zwrocilam na to uwage <hahaha> mysle sobie: o kurna, to Ysia? te marszczenia takie bardzo ozdobne, zdecydowanie lepsza z zary dobra decyzja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum