Ja mialam na studniowke sukienke bez gorsetu. Prosta, dluga, szyta ze skosa wiec sie ukladala, z dekoldem w lodke z lekko mieniacego sie materialu (kupilam na posylwestrowej wyprzedazy w Orsayu za jakies 100 zl).
U mnie na calej studniowce 3 dziewczyny mialy krotkie sukienki.
Tu nie chodzi o to ze tylko gorset (przynajmniej dla mnie) jest elegancki. Wg mnie wszystko co jest w miare skromne, ale ma ladnie dobrane dodatki wyglada ladnie.
Tu nie chodzi o to ze tylko gorset (przynajmniej dla mnie) jest elegancki. Wg mnie wszystko co jest w miare skromne, ale ma ladnie dobrane dodatki wyglada ladnie.
Dokładnie.
Ja nie mówiłam, że TYLKO gorset jest elegancki ale nawiązałam do wypowiedzi Ewy.
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
ja sobie upatrzyłam kiecke w zarze , chyba niedługo będzie moja Czarna , góra gorsetowa , przed kolano , na dole falbanki :DTylko cały czas się zastanawiam czy będzie dobra , bo ma być na 3 okazje (wesele kuzynki , moja 18stka , studniówka).. Niby mam zdjęcie ale robione w przmierzalni więc chyba noiemoge wstawić;/
sukienka sliczna i na te okazje na pewno by pasowala, przeciez nie bedziesz sie odwalac jak stara matrona, a w tej wygladasz dziewczeco, ale seksownie:D
yska207 napisał/a:
(wesele kuzynki , moja 18stka
a na studniowki to nie wiem, bo nigdy nie bylam (to oczywiste )
Tak zawsze słyszałam , że zdjęć nie kupionych ciuchów ani w ogóle nieczego niemożna publikować .Ale moge się mylić
No nie wiem, nie sądzę, że jest na to jakiś przepis specjalny, bo naruszeniem praw autorskich (w zakresie wzornictwa), wg mnie bylo by skopiowanie tej sukienki i sprzedaż, a nie zrobienie jej zdjęcia. No ale też się mogę mylić.
Tak zawsze słyszałam , że zdjęć nie kupionych ciuchów ani w ogóle nieczego niemożna publikować .Ale moge się mylić
Mysle, ze nikt by nawet nie wiedzial ze to nie twoja wlasna i jakbys tego nie napisala Mysle, ze takich szczegolow by sie nie doszukiwali. Nie czerpiesz z tego tytulu zyskow, ani nie opublikowujesz nigdzie zdjecia (w sensie- gazeta itp)... Nie przyszloby mi do glowy, ze to moze byc zakazane.
wesele, osiemnastka jak najbardziej ale na studniowke chyba nie pasuje, jest zbyt koktajlowa niemniej jednak jest piekna i slicznie w niej wygladasz
Fakt, uwazam, ze na studiowke za bardzo koktailowa. Jeszcze zeby byla z innego materialu, albo nie miala tego bialego elementu to moze. Ale generalnie jest slodziutka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum