Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moda
Autor Wiadomość
iws 

Wysłany: 2004-07-30, 18:06   Moda

Piszemy o kosmetykach, butach, torbach itp. więc nadszedł czas na pytanie o modę!

Przypuśćmy, że stać nas na zakupy w sklepach jakie tylko się nam zamarzą lub możemy wybrać sobie ubrania z dowolnego slepu, dowolnej marki. Co by to było według Was? czas trochę pofantazjować w tym temacie więc do klawiatur!!!

adriana7 

Wysłany: 2004-07-30, 18:38   

Ja bym bardzo chciała kupić sobie straszna ilośc ubrań w hinduskich domach mody. Pria Kataria Puri, Ravi Bajaj, czy Tarun Tahilinai to moje marzenia. Chciałabym miec kilka przepięknych, jedwabnych sari. Do tego bizuteria hinduska. A jesli chodzi o inne marki, to sportowe ubrania wybrałabym z Nike i Pumy. Trochę od DKNY, Tommy'ego Hilfigera. No i oczywiście zamówiłabym sobie w Sonia Fashion buty na mój rozmiar robione, kilkanaści par na lato sandałki na szpilce, rózne kolory, na jesień zamszowe kozaki na szpilce i coś na zimę :) Jesli chodzi o klasykę do pewnie wybrałabym się do YSL i Chanel. Na razie tyle przychodzi mi do głowy. Ale z pewnością jeszcze cos dopiszę :)

Picia 

Wysłany: 2004-07-30, 21:19   

Ja bym chciał kupić rzeczy najlepiej markowe ale żeby był w dobrym guście :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-07-31, 11:08   

Ja nie mam czegos takiego wymarzonego lub ze chce konkretnie cos z danej marki kupuje to co mi sie podoba i na co mnie stac:)

Picia 

Wysłany: 2004-07-31, 12:53   

SAMANTA napisał/a:
Ja nie mam czegos takiego wymarzonego lub ze chce konkretnie cos z danej marki kupuje to co mi sie podoba i na co mnie stac:)

Ja też ale czasami ceny są kolosalne

adriana7 

Wysłany: 2004-07-31, 13:13   

Ale w temacie Iws podała, żebysmy sobie wyobrazili, że stać nas na wszystko i napisal, co byśmy wtedy kupili. Czyli mamy troszkę pofantazjować :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-07-31, 13:32   

Ale przecierz Pica ma problemy z czytanie i rozumowaniem tak samo bylo z ta "ochrona srodowiska" ha ha!

Dorota 

Wysłany: 2004-07-31, 21:38   

Oj Samanto! Teraz to Ty go obrażasz :roll: Zaznaczę że Ty też źle zrozumiałaś temat, tylko nie myślcie że ja chcę kogoś bronić albo się kłócić

Picia 

Wysłany: 2004-08-01, 21:41   

Samanta ty też źle zrozumiałaś !!!

SAMANTA 

Wysłany: 2004-08-01, 22:37   

Byc moze...nie chce mi sie tego analizowac.

iws 

Wysłany: 2004-08-02, 15:31   

Jak ja bym miała wybrać sobie ubrania napewno wybrała bym markę Elie Saab. Oceńcie sami. :)

Co Wy na to?

Dorota 

Wysłany: 2004-08-02, 16:22   

Bardzo podobają mi się te stroje, dwa ostatnie są najpiękniejsze, też bym takie wybrała :)

iws 

Wysłany: 2004-08-03, 08:33   

Zawsze należy brać jeszcze pod uwagę, że to co prezentują na wybiegach to nie tylko to sprzedają. Mają przecież też normalne linie dla klientów z mniejszą "fantazją" :)
Co do torebek to się zgadzam z Tobą - siodło Diora mogłabym posiadać lub jedną z torebek Vuittona.

Dorota 

Wysłany: 2004-08-03, 10:14   

Mi się najbardziej podobają torebki Vuittona

adriana7 

Wysłany: 2004-08-03, 12:04   

Nie znałam tej marki, ale ubrania ma piękne!(szczególnie ten pierwszy model) Muszę czegoś więcej poszukać :)

Kinna 

Wysłany: 2007-04-09, 18:14   

ja bym poszła do Galerii Centrum a potem do starego browaru i buszowała ile sie da :D napewno bym wzieła sobie dżinsy i jakies tuniki oraz koszulki na krotki reka w i paski :D marzy mi sie biały taki max szeroki z 15 cm szerokości :D i

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-09, 19:11   

Ja bym nakupowała sobie ile się da dżinsów, bojówek, sztruksów, trochę kurtek, katan, duuużo tiszertów, trampki, jakieś eleganckie buty, adidasy, pasek skórzany, torebki zakładane przez ramię, swetry, jakieś topy. A no i bieliznę z trend station, triumph i atlantic (skoro już mamy puszczać wodze fantazji) :P

sniezka 

Wysłany: 2007-04-09, 19:26   

maaatko....moje zakupy to by chyba ciężarówkami przywieźli xD toooony skinny pants, bluzki z rękawkami krótkimi, długimi i 3/4. polówki, paski, cichobiegi, opaasaki, duuzo bizuteri i okularów muszych :D , DC shoes kilknaście par, torby przez razmię i do ręki oraz takie bez uchwytów, generalnie wszytskie wzory, kolory i fasony *.* Legginsy we wszytskich kolorach i fasonach.... kurtki, paski i kurna..nie wiem co jeszcze :D ale byłyby tego maaaasy normalnie toony xD

MałaMi 

Wysłany: 2007-04-10, 20:05   

to tak- dwie Fendi Spy Bag ,LV podobnie, kurtka Abercrombie,kilka par legginsów,jakieś ładne szpilki J.Lo na przyszłość,duuzo opasek z H&M, kilka par DCshoes,pierścionek od Tiffane'go :D ,jakieś paski szerokie ze skóry,jeden czarny pasek , kilka par jeansów z Big Stara,torby i koszule z Diversa.Torebkę L.A.M.B ,duuużo krótkich koszulek z fajnymi napisami i to chyba tyle..No,co miałam pofantazjować :P :D

Odpowiedz do tematu