Te wyżej zdjęcia, jakoś tak nie za bardzo mi się podobają, za to uwielbiam mode z lat 40 i 50. Moim zdaniem, to najpięknejsze lata, jesli chodzi o styl.
Zawsze marzyłam, o jakichś sukienkach wzorowanych własnie na te lata, i dzisiaj siostra mi kupiła taką:
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Hmm, pod ten styl podchodzą ogólnie ubrania z innych "epok". Więc mozna tutaj wklejać zdjęcia ubrań inspirowanych na latach 20, 30, aż po 80. I zrobi się długi wątek, gdzie wszystko będzie przemieszane i z czasem pewnie cięzko będzie cokolwiek wyszukać. Propnuje zatem, jeśli się da jakoś w miare określić styl, pozakładać osobne wątki,a w tytule np Vintage - lata 20-30, Vintage - lata 40-50, czy , itd itp. Będzie łatwiej oglądać, a zainteresowanym szukać.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ostatnio mierzyłam takie sukienki,ale niestety rozmiar 36 był dla mnie o zgrozo za duży,a mniejszych nie było.
omg !! ja nawet w zyciu takiego nie mialam, teraz to juz w ogole jestem bezrozmiarowa ...Nie wiem czy 36 to jest dobrze ,czy zle ??chyba czasami to problem co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum