A to moje (niektóre niewyprasowane, inne wyciągnięte z komody, więc przepraszam, że pogniecione ).
(tuba) (ta wygląda na zdj. jak jakaś obszerna, ale w rzeczywistości jest dopasowana- rozm.36)
(to samo nie robi wrażenia, ale fajniutko wygląda w zestawieniu z szarym t-shirem lub czarnym golfem)
(sweter jest wiązany)
(ta bluzka nie zaznała żelazka, w rzeczywistości jest to taki semi-long z szaliczkiem )
(kurteczka za 5,20- w rzeczywistości szara)
Zapomniałam jeszcze o jednej czarnej bluzce z dekoltem karo, ale jest taka w mojej szafie również z lumpa
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Ja mam ostatnio świra na punkcie cekinów. Chciałam przyozdobić swoją starą torebkę, ale że Pani w pasmanterii krzyknęła mi 4zł za małą paczuszkę cekinków, postanowiłam odwiedzić jakiś lumpek i kupić coś z takimi świecidełkami i po prostu je odpruć. No i długo szukać nie musiałam. Znalazłam taką oto bluzkę-tubę z której uzyskam chyba z 20 takich paczuszek cekinów .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum