ja bym cos wkleila, ale bedzie ciezko,bo wszystkie moje ubrania wlasciwie sa z lumpa Moge wam niedlugo wkleic moje ostatnie zdobycze, albo jakies najlepsze sztuki.
Bejbe- mam taka sama bluzke jak 7 tylko bezowa (jeszcze pomaranczowa byla ostatnio).
Ta z nr 7 była swego czasu moją ulubioną To jest większość ciuchów jakie mam z lumpeksów. Mam jeszcze 2 pary krótkich spodenek,jakiś sweterek i 2 czarne sukienki, których jeszcze nie nosiłam,a kupiłam je w tamtym roku.
Śliczna sukienka ;D
Ja dzisiaj poszłam na otwarcie jednego z większych lumpeksów u mnie w mieście i myślałam, że umre na miejscu. Przez przypadek przyszłam 10 minut za szybko (miałam być max. 5, ale droga jakoś szybko mi zeszła), a tam już tłumy kobiet pod wejściem, rozpychają się łokciami i wypatrują przez szybę. Jak tylko wlasciciel otworzył drzwi te się rzuciły, przepychały się drzwiach, aż się dziwie, ze nikomu nic się nie stało. Najbardziej mnie śmieszyło jak ludzie rzucali sie na wszystko co popadnie a potem jak śępy stali i czekali aż ktoś coś odwiesi. ale było też calkiem sporo miłych ludzi. I kupilam sobie ładny nowy kardigan z h&m'u, primarkową spódnice i koszule w drobne groszki. jestem bardzo zadowolona ;D
Kurde faja , takie bluzki to pewnie za grosze można kupić ???? ja deb chodzę po focusach i innych i za 30 -40 złoty kupuję kurde bez rękawków no nie potrafię szukać w lumpach. Teraz jak recesja w moim portfelu będę musiała się przerzucić .
Ta biała na końcu lea śliczna , reszta też ładne
no na pewno sorry, ze takie pogniecione, ale sa prosto z szafy
Ta biala faktycznie jest fajna, ale ma przyklejane te swiecidla i strasznie odlatuja
Ich ceny to w granicach 10-15 zł. Wszystkie praktycznie kupuje od jednej pani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum