Wiecie co, widziałam dzisiaj sliczny portfel w H&M . Były dwie wersje kolorystyczne czarny i czerwony. Był taki płaski elegancki, "skórzany" z kokardką, nawet chciałam go kupić,ale się w koncu rozmysliłam-żal mi było porzucić moją owieczkę
Ja swój obecny portfel kupiłam rok temu w Niemczech, w sklepie który wiem, że też jest w Polsce ale nie pamiętam jaki
Oj miałam problem z kupnem bo chciałam ładny hehe żeby wszystkie moje dokumenty i legitymację studencką pomieścił a przy tym nie był za gruby i żeby na drobne miał zapinane na zamek żeby wiele się ich zmieściło i nie wypadały!! i żęby ogólnie nie był wielgachny!! haha no ale udało mi się jest z takiej ładno jasnobrązowej skórki welurowej długo nią śmierdział ale powkładałam papierki z drogerii popsikane ładnym perfumem no i nawet teraz ładnie pachnie...:) choć "wkłady" były wymieniane
jest z takiej ładno jasnobrązowej skórki welurowej długo nią śmierdział ale powkładałam papierki z drogerii popsikane ładnym perfumem no i nawet teraz ładnie pachnie...:) choć "wkłady" były wymieniane
całkiem fajny pomysł ) portfel tez potrzebuje ładnie pachnieć
A ja na dzień dziecka dostałam mój uaptrzony porfelik z H&M . Jest bo nie zajmuje wiele miejsca, ale bez problemu zmieszczę w nim oprócz pieniędzy, legitymacje, bilet miesięczny i dowód, więc wreszcie mogę pozbyć sie okropnego etui na dokumenty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum