tak ale dany układ składał się z pewnych krótszych bądź dłuższych schematów. przecież jak się uczyliście to nie od razu na hura wszystko tylko kawałkami /jeśli nie to się zdziwię /
Hmm, nie wiem co rozumiesz przez schematy. Ukladu uczylysmy sie standardowo w czesciach (to masz na mysli mowiac schematy?), tak jak zwykle sie to robi. Nie uczylismy sie odddzielnie pojedynczych "schematow", ani pojedynczych krokow, tylko od razu uklady, czasem nawet 2 na jednych zajeciach, a potem walkowalo sie ktorys z nich przez kilka zajec.
my tez tak robilismy, ze czesc ukladu i czyscilismy go do jakiejs muzyki, a dopiero jak zlozylismy caly uklad, to tanczylismy juz do konkretnego kawalka czy mixu
dobry układ to jedno a fajnie jest tez jak sie da cos od siebie a nie tylko sztywne jak kije ręce i sie przechodzi tylko z miejsca na miejsce tak jak te laski... --->
http://youtube.com/watch?v=SF0XD4RnXZY
uklad moze bylby lepszy gdyby nie to ich "zaangażowanie". Jedna tylko w białej koszulce (co dobiega na samym poczatku) chyba najlepiej sie rusza z nich wszystkich. mimo tego całość wypada fatalnie. A reszta dziewczyn... ? juz policjant rekoma kierujacy ruchem ma bardziej plynne ruchy...
i wejdź w 'kolekcja 2008', potem dance fitness u góry po prawej. na zdjęciach są różne fajne ciuchy więc myślę że w sklepach nike też powinny być. na stronie jest wyszukiwarka, co w którym sklepie można kupić.
tych McHammerow juz nie ma ale sa bardzo podobne, takie dresowe za kolanko z ze sciagaczem - kosztuja miedzy 39,95 a 54,95 wybor jest takze powinnas znalezc sobie cos dla siebie
Wysłany: 2008-03-23, 22:09
oo genialnie, we wtorek pojade ;d
_________________ ciuuum. <33
rozkoszna
Wysłany: 2008-05-22, 09:06 KłOpOcIk
Słuchajcie dziefffcynki :***mam taki kłopocik KInna zapodała zdjątka tych superowych bluzeczek do hiphopu a to jest chyba stronka z allegro jak sie nie myle,prosze kinna podaj dokładny link gdzie są te bluzki albo powiedz gdzie można je kupić z góry dziękuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum