w sumie ze stanikami to pewnie tak samo, jak z innymi ciuchami. w jednym sklepie koszulka o rozmiarze S będzie leżała idealnie, a w drugim będzie za mała... no i też to pewnie zależy od modelu.
w czwartek wybieram się na polowanie na staniki
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
tak sie składa ze tez mam problem z dobraniem biustonosza kupiłam juz 2 biustonosz ktory po 2 tygodniach sie rozciagnął i sie nadaje do wyrzucenia strasznie mnie to denerwuje... zawsze kupuje na barazkach moze dlatego jakos teraz nie moge trafic na jakis dobry podajcie mi jakies sklepy w ktorych kupujecie biustonosze ktore są dobrej jakości
mi sie zaden z bazarka nie rozciagnal :| gorzej z dopasowaniem, ale ogolnie nie narzekam na ich jakosc.
tzn tez nie nazekam na nie. Jakos ostantio nie moge sobie znalesc takiego, ktory by był dobry. Rozciagają sie strasznie i potem mi sie dzwiga do góry i odstaje a zawsze ten sam rozmiar biore i było ok a teraz ehh..
Ja mam jeden biustonosz z H&M kupiony za bodajże 30-40zł już od 1,5 roku i mimo prania on świetnie zachował formę - sama jestem pozytywnie tym zaskoczona.
rzeczywiscie masz bardzo nietypowy rozmiar. a staniki Freya sa wlasnie podobno bardzo dobrej jakosci i swietnie skrojone a to chyba dla piersi najwazniejsze
ostatnio kupiłam stanik w LaSenza, taki zwykły czarny.
na początku byłam zła, bo mnie trochę drapał przy zapięciu, ale po tygodniu przestał.
teraz stwierdziłam, że chyba dobrałam zły rozmiar. wzięłam 75C, ale nie zwróciłam uwagi na to, że to połączenie miseczek z przodu nie przylega do ciała
a jak byłam na bazarku, to szału dostałam, bo żadna ze sprzedających nie mogła mi powiedzieć, czy ma bordowy stanik 75C i zmarzłam przy przymierzaniu.
bazarki to nie dla mnie...
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
Przyszły dzisiaj moje dwa kolejne staniczki - fason taki jak ostatnio. Model Freya Phoebe rozmiar 65G. Kupiłam w UK - zaoszczędziłam na każdym po 70 zł w porównaniu do ceny w Polsce!
Nude:
W sklepie koło mnie 189 zł, jest też promocja na nude 149zł - ale nie ma rozmiarów. Po wygooglaniu widzę, że przeważa cena 199zł. Ja za moje dwa, wraz z wysyłką dałam 230 zł czyli 115 zł za jeden. Wysyłka ekspresowa - 7 dni
O to rzeczywiście opłacalany interes A biustonosze ładne, takie zwykłe bez głupawych ozdobników
Ostatnio też zamawiałam ale z USA i całkowicie inny dział. Przesyłkę dostałam w ciągu 2 tyg.,dobrze zapakowaną, fakturka, podziękowania...nie to co u nas
Wysłany: 2008-05-06, 16:06
A i fajna dziewczyna ta, która ma ten stanik na sobie, żaden wieszak ani nic ; ) To tak apropo
Dziewczyny, wyslaybyście mi linka do jakiś stron allegro w USA? Albo tam gdzie kupowałyscie ?
W sklepie koło mnie 189 zł, jest też promocja na nude 149zł - ale nie ma rozmiarów. Po wygooglaniu widzę, że przeważa cena 199zł. Ja za moje dwa, wraz z wysyłką dałam 230 zł czyli 115 zł za jeden. Wysyłka ekspresowa - 7 dni
Kurcze, nigdy nie interesowałam się zakupami zagranicznymi ,bo wydawało mi się, ze biorąc pod uwagę odległośc, to nie będzie w ogóle opłacalne, a tu taka niespodzianka . Bielizna bardzo ładna
Reichea napisał/a:
Model Freya Phoebe
A to mnie rozweseliło, bo ja korzystam z takiego nicku (Phoebe), ale bynajmniej nie stąd go zaczerpnęłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum