Wysłany: 2007-11-16, 11:38 Zmiana stylu ze sportowego na...
Otóz chciałabym zmienić troche styl ubierania się. Do tej pory był to tylko i wyłącznie sportowy, czyli jeansy, bluzy itd itp. Niestetyy latka lecą, może czas założyć wreszcie coś innego (nie mówię tutaj o trwałej na baranka, berecie, czy jakims żakieciku ). Ostatnio, kiedy kumpela była u mnie, robiłyśmy sobie jaja i przebirałyśmy się w ubrania kumpeli, które mają być wystawione na allegro, spodnice, topy itp. Ona stwierdziła, że pomimo tego, że mam w tym momencie takie a nie inne ciuchy, to powinnam tak sie ubierac, bardziej kobieco. No i co będe ukrywać, chodzi też o jednego D.
Zmieniłam prace, strój dowolny, więc w sumie powinnam się cieszyc, ale przecież nie będe siedzieć w bluzie Nike Chodzi mi o taką delikatną metamorfoze szafy. Co byście mi poleciły?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja bym polecała przy najbliższym przypływie gotówki , zabrać tą kumpele od ciuchów na megazakupy , bo widać że potrafi Ci doradzić Pokupować topy , spódnice(ale tych Ci chyba niebrakuje) szpileczki etc i duuużo dodatków bo one są w stanie zmienić każdy strój:)
A może założyć longsleeva i do tego jakąś ładną koszulę na krótki rękaw i krawat? Można też założyć kolorowy żakiet, albo czarny żakiet, a pod spód jakiś fajny t-shirt. Albo spódnice ożywić fajnymi butami i kolorowymi rajstopami. Jak mi jeszcze jakiś pomysł wpadnie do głowy to napiszę
Ja bym polecała przy najbliższym przypływie gotówki , zabrać tą kumpele od ciuchów na megazakupy , bo widać że potrafi Ci doradzić Pokupować topy , spódnice(ale tych Ci chyba niebrakuje) szpileczki etc i duuużo dodatków bo one są w stanie zmienić każdy strój:)
Jak ją wezme, to mi spodnice każe kupic bo obie razem pracowałyśmy i mamy zboczenie spodnicowe W lecie nie ma problemu, bo mam topów duzo, tylko chodzi o ten okres zimowy.
Kinna, moze zrobmy tak, ze porobimy sobie zdjęcia a Wy nam doradzicie ?
NeynA, dziękuje za pomysły! Własnie mi uśmwiadomiłaś, że posiadam w swoich zbiorach żakiet
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Kinna, moze zrobmy tak, ze porobimy sobie zdjęcia a Wy nam doradzicie ?
no oki ale zdjecia w czym i jakie?
W bieliźnie? I będą nas ubierały tak jak te laleczki, co sie im makijaże robi i cały strój ?
Chodziło mi o to, że może jednego pikczera, w stroju przez nas ukochanym, czyli spodzien i bluza, a drugie po trudach przemiany, czyli spodnica tudziez żakiet ? Co Ty na to?
ja bym zaczęła może od delikatnych zmian, a nie szokowo. np: spódnica w stylu sportowym z grubego sztruksu, jakieś bluzki czy nawet bluzy, ale przylegające do ciała. fajne kozaczki, spodnie rurki.
Własnie tez podłaczam sie do rady o dopasowanych sweterkach, mozna w nich naprawde świetnie wygladac. W h&m sa sweterki w serek w róznych kolorach za 39 złotych<sama zaopatrzyłam sie w niebieski>, mozna go nosić samego, lub zakładać pod niego jaką bluzke z kołniezykiem,wtedy wyglada to bardziej elegancko>. Mnie podobaja sie tez obcisłe dopasowane golfy, do tego rurki, jakies fajne kolczyki lub korale i też to ładnie wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum