Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana stylu ze sportowego na...
Autor Wiadomość
yska207 

Wysłany: 2007-11-22, 17:19   

No właśnie wydaje mi się że z grzywką by Ci było jeszcze lepiej ;) Ale i tak jest świetnie

Kinna 

Wysłany: 2007-11-22, 19:49   

dziekuje Wam Dziewczynki:*** kupno spodni mam już za soba. Co Teraz? czego niekupowac a co warto miec? :)

bejbe 

Wysłany: 2007-11-22, 20:19   

Nie kupuj bluz,bo nici ze zmiany stylu ;) Zainwestuj w jakieś sweterki np. jeden krótszy,drugi dłuższy. No i dodatki i jeszcze raz dodatki :)

Reichea 

Wysłany: 2007-11-22, 20:27   

Kinna, ja ostatnio zrobilam tak:
wzielam wywalilam wszystko ze swoich szaf i zrobilam selekcje. Okazalo sie ze mam np. wiecej bawełnianych bluzek z krótkim rękawem niż sądzilam - o 1/3 zapomnialam, bo gdzies byly upchane. I już wiem, ze nie wolno mi ich kupować :)
Wydaje mi sie, ze warto zainwestowac w jakis fajny, ladny, ale i cieply sweterek, pod ktory bedzie mozna zakladac rozne bluzki... Ja np. ostatnio kupilam szary sweterek z duzym dekoltem i wkladam pod niego rozne bluzki na ramiaczkach - kilka ciuszków, ale za kazdym razem troche inny efekt... A bluzki na ramiaczkach i tak sie na lato przydadzą.

Kinna 

Wysłany: 2007-11-22, 20:33   

ja sobie kupiłam taka czarną elegancką bluzke z wielkim dekoltem wykonczonym koronką i pod nia ubieram jaśniutka rozową koszulke na ramiączkach :) jest bardzo fajna tylko ze cieniutka :( ubiorę ja na wiekrze wyjscie :) i mysle zeby kupic sobie czarne korale :D Niechciałam jej pokazywac D. bo chce go zaskoczyc w naszą druga rocznice :)

Edyta_000 

Wysłany: 2007-11-22, 22:09   

Ja pod swtereki z większym i mniejszym dekoldem nakładam nie bluzki na ramiączkach ale troszkę obcisłe t-shirty, które mają krótsze rękawki, jest mi wtedy cieplej :) Ostatnio kupiłam kilka sztuk różnych koloró aby pasowało mi do ubrań, nie jest to duży wydatek bo kosztują 6-8zł,. Sweterki to dobry pomysł, bluzy myślę, że też, ja mam kilka i myślę ze wyglądają ładnie. Do tych czarnych spodni, które masz pasowałaby fajna bluza :) Po pierwsze jest ciepła, możesz narzucić pod nią coś cieńszego i bardzo pasują do takich prostych spodni :)

bejbe 

Wysłany: 2007-11-23, 12:05   

Edyta_000 napisał/a:
Do tych czarnych spodni, które masz pasowałaby fajna bluza :)

Tylko,że Kinna, chce zmienić styl,a jak dalej będzie kupowała bluzy,to nici ze zmiany ;)

Reichea napisał/a:
Wydaje mi sie, ze warto zainwestowac w jakis fajny, ladny, ale i cieply sweterek, pod ktory bedzie mozna zakladac rozne bluzki...

Wystarczy kupić ze 2 sweterki i różnie je łączyć z bluzeczkami właśnie + różne dodatki i za każdym razem wygląda się inaczej. Możesz poszukać w lumpach,tam czasem naprawdę fajne rzeczy można znaleźć,jak maja dostawę ;)

Ja pamiętam czasy,kiedy moim ulubionym strojem były jeansy,bluza i adidasy,ale mi przeszło z wiekiem.Zaczęły mi się w końcu podobać inne ciuchy,buty na obcasach i teraz bluzę to noszę tylko w domu albo jak wychodzę z psem na spacer,jak jest ciepło.

Kinna 

Wysłany: 2007-11-23, 12:10   

Mnie tez sie podobają jakies obcisłe spodnie i bluzeczki z dekoltem i obsacy tylko ze jak ja sie w to ubiore to czuje sie dziwnie. Tak jakbym widziała w lustrze kogos innego a nie siebie. Moze to kwestia nieprzyzwyczajenia nie wiem. Ale chce sie zaczac ubierac jak dziewczyna anie jak babochłop :D Psychicznie powoli sie zmieniam ale fizycznie jeszcze nie za bardzo :P

bejbe 

Wysłany: 2007-11-23, 12:28   

Kinna, jak to się mówi,do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć ;) Ja też pamiętam,jak na obcasach,sweterku i koszuli się czułam jak idiotka i natychmiast pragnęłam się przebrać w bluzę,ale zmieniłam nastawienie i spodobał mi się taki styl :)

Odpowiedz do tematu