wczorajmoja babka od technologii yła podobnie ubrana. Miała sliwkowy golf na to czarny bezrekawnik i sliwkowe fajstopy i czarne buty. Slicznie wyglądała
no ja taka jestem ze potrafie w czyms smiesznym lub kolorowym wypalic pamietam jak w gimnazjum kupiłam sobie zólte spodnie ze sztruksu niestety z nich wyrosłam ale na ulicy kazdy sie patrzył teraz mam tylko oczoje*ne rekawiczki i szalik
Bo u nas większość ludzi jest przyzwyczajona do szarych, ciemnych kolorów, nie wiem dlaczego boją się lekkiej ekstrawagancji Ja lubię łaczyć ze sobą przerózne kolory
Bo u nas większość ludzi jest przyzwyczajona do szarych, ciemnych kolorów, nie wiem dlaczego boją się lekkiej ekstrawagancji Ja lubię łaczyć ze sobą przerózne kolory
no właśnie, dlatego na mnie źle patrzą jak chodzę zimą w różowej kórtce
bez przesady. jasne może pierze się dwa razy częściej, bo od razu widać brud jak sie tramwajem jeździ, ale tak naprawdę czemu ludzie nie chodzą w fajnych kolorowych ubraniach w Polsce to nie wiem, przecież na zachodzie to jest akurat na topie.
a z rajtuz mi się podobają w paski:
nie mogę teraz znaleźć zdjęć bardziej kolorowych.
chociaż trzeba odwagi aby takie kolorowe odziać
dla mnie nie jest to kwestia odwagi, tylko gustu... mnie sie takie rajstopy nie podobają i to bardzo jak mam byc szczera.. ale gdybym juz chciala takie zalozyc to bym zalozyla i miala gdzies to co o mnie mysla inni.
Mnie sie kolorowe rajstopy podobają, złaszcza jesli sa troszkę grubsze i takie "matowe", aczkolwiek trzeba umiec je odpowiednio zetsawić, bo źle dobrane moga wyglądac masakrycznie. Sama sobie takich nie sprawiłam, ale jakbym natrafiła na jakies fajne to czemu nie martisia, te które zamiesciłas też sa bardzo fajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum