nie dla mnie rurki i kojarza mi sie z EMO :lol:wole zwykłe jeansy ja bym rurki nosiła do szpilek z zaokrąglonymi czubkami lub do adidasów ew. balerinek.
Osobiście bardzo lubię rurki, mam 3 pary, planuję kupić następne dwie[jeansowe i czarne]
anecia napisał/a:
To one są jeszcze modne ?
Ja mam jedną parę .
Fajnie wyglądają do Tunik ( a one są jeszcze modne ? )
Rurki są modne i w nadchodzącym sezonie modne pozostaną. Tuniki tak samo '
Jeśli chodzi o buty to pasują trampki, lekkie adidasy, balerinki, kozaczki, peep toe ;-) Góra rozszerzona, nie wiem jak nazwać takie szerokie bluzki ? yy tuniki, długie swetry ;-) itp ...
I to jest myślenie stereotypowe. Masz rurki jesteś EMO. (tak kinna wiem, że tobie tobie rurki tylko kojarzą się z emo, ale większość ludzi myśli tak jak napisałam)
Mi osobiście rurki sie bardzo podobają, ale sama ich nie noszę bo wyglądam jak słoń. Rurki bardzo ładnie wyglądają w zestawie tunika+baleriny ew. trampki
ja mam rurki i je bardzo lubie chociaz bardzo zadko je nosze, bo nie mam butow odpowiednich np do nich i do pracy. a tak to nosze do kozakow, flip flops i butow na obcasie. a na gore tuniki, zwykle bluzeczki, sukienki itp..praktycznie wszystko.
nenya to nie jest tak do konca sama nosiłabym rurki ale niestety takie spodnie nie ma moje krótkie nózki i wielki tyłek prześwietnie wyglądaja z butkami na obcasie z zaokrąglonym czubkiem i do tego sweterek dłuzszy ale jak dla mnie to tylko marzenie
mnie się w sumie podobają, ale nie kupuję - bo po co? szkoda mi pieniędzy.
z rurkowych spodni mam skórzane i jak na razie mnie satysfakcjonują, lubię je w kowbojki wtykać
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
ja mam jedne skinny pants (mocno zwezane na dole) i proste rurki. w tych pierwszych nie chodze bo wydaje mi sie ze mam zbyt szerokie biodra do nich i wygladam jak kurczak
Przecież jak Ci sie nie podobają nie musisz w nich chodzić
wiem ze nie musze i nie bede
i tak ponadczasoewe będą dzinsy o prostych nogawkach na szczescie
aniusia
Wysłany: 2007-08-24, 12:27
Szwedy to są te szerokie bardzo ? Nie podobają mi się :| I na pewno do moich chudych nóg nie pasują (chociaż niby będą je maskować). Ja lubię rurki. Mam jedne czarne i kupie sobie dżinsowe jeszcze. Ja mam chude nogi i dość duży tyłek jak na takie nogi Koleżanki mówią,że rurki ładnie na mnie leżą.
Z jakiegoś głupiego materiału są te rurki. Zamiast czystego dżinsu, jest w nim lycra i brzydko wyglądają niestety. No ale co kto lubi...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-24, 13:18
outsiderka napisał/a:
Z jakiegoś głupiego materiału są te rurki. Zamiast czystego dżinsu, jest w nim lycra i brzydko wyglądają niestety. No ale co kto lubi...
Zgadza się w większości rurek jest prawie sama lycra z dodatkiem jeansu
Ja akurat mam takie w miarę,ale wolę 100% jeans.
Mam szwedy,rurki,proste,rozszerzane jeansy i wszystkie lubię To każdego kroju co innego pasuje ale ja we wszystkich czuję się świetnie byleby stanu nie miały zbyt wysokiego
O dokładnie to. Lepszy materiał i jako rurki na pewno lepiej by wyglądał... A te z lycrą tak brzydko wyglądają moim zdaniem... Jakoś na łydkach się zawijają itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum