ja np. nie przepadam za szwedami. Ja jestem wysoka i w szerokich spodniach nogi wyglądają na jeszcze dłuższe, wg mnie niskie dziewczyny też mogą nosiś szwedy. Popatrzcie jak było z rurkami, na początku wszyscy myśleli że są tylko dla zgrabnych itp. a potem wszystkie dziewczyny zaczęły je kupować.
Moja mama teraz tylko się śmieje, jak ta moda wraca - wracają teraz przecież wysokie stany no i kto powie, że historia nie lubi się powtarzać? już nic nowego nie wymyślą w sumie, to muszą przywracać stare trendy
Popatrzcie jak było z rurkami, na początku wszyscy myśleli że są tylko dla zgrabnych itp. a potem wszystkie dziewczyny zaczęły je kupować.
Ale czy to dobrze, że wszyscy teraz noszą rurki? IMO rurki są tylko dla zgrabnych osób. Nie lubię jak dziewczyna z dużą pupą, grubymi udami, krótkimi nogami (chociaż to zależy, chociąby od butów) zakłada rurki. Po prostu to nie wygląda.
OK, rurki nie są dla każdego ale spodnie z prostymi nogawkami już tak - popatrzcie na programy typu "Jak dobrze wyglądać nago", tam były dziewczyny z różnymi niedoskonałościami figury, które Gok bardzo często ubierał w wąskie spodnie i wyglądały po prostu fantastycznie.
Pojęcie zgrabności też jest względne więc różnie można rozumieć. Ale zgadzam się, że od butów wiele też zależy
Nie lubię jak dziewczyna z dużą pupą, grubymi udami, krótkimi nogami (chociaż to zależy, chociąby od butów) zakłada rurki. Po prostu to nie wygląda.
Dokladnie. A ostatnio stwierdzilam, ze jeszcze gorzej wygladaja laski z mega przyleglymi rurkami, nogami jak patyki, do tego krzywymi. Widzialam takich panien ostatnio pare i normalnie padaka.. Rurki eksponuja niestety wszelkie mankamenty naszej budowy.
mam 2 pary zupełnie prostych jeansów z New Yorkera... obie pary mają już ponad rok więc nie wiem jak to teraz w tym sklepie wygląda.
a w sumie różnie jest całkiem sporo rurek, ale proste i tez sie znajda. Choc w sumie nie powiem Ci dokladnie, bo my mamy jeszcze dodatkowa marke: Ann Cristine, wiec u nas na pewno wybor jest o wiele wiekszy niz w wiekszosci naszych filii.
Ja ostatnio namierzyłam w Bershce takie fajne rurki, z zameczkami na końcach nogawek, jak nastepnym razem będę w Focusie to koniecznie muszę je przymierzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum