Z polskich firm produkujących obuwie to nie mam zadnej, to samo jeśli chodzi o ubrania. W tym momencie to mnie szlag trafia jak widze po sklepach tony ciuchów nie dośc, ze takich samych, to tak koszmarnie wykończonych, że musialabym dać drugie tyle, żeby to do jakiegoś stanu normalnego doprowadzić.
Za to jeśli chodzi o bileizne to bardzo bardzo jestem zadowolona z firmy Kinga - przepiękne kolekcje, ceny znośne.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja też nie mam ulubionej polskiej firmy - za np. Reserved nie przepadam...
Lubię za to buty Syreny - wzory może nie pierwszej piękności ale za to bardzo wygodne.
Big Star to polska firma odzieżowa, produkująca głównie ubrania młodzieżowe. Siedziba firmy znajduje się w Kaliszu. Firma rozpoczęła swoją działalność w latach 90. od produkcji jeansów, zwiększając z czasem swoją ofertę o inne elementy ubioru, w tym dodatki i gadżety.
Fajnie, ja lubię big stara
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum