Wysłany: 2007-05-28, 11:51 Co było modne w latach 50,60-tych ?
pomozcie mi wybrac jakies ciuchy na pokaz mody: lata 20,50,60-te, Lata Marylin Monroe i te sprawy... lub wiek XXV. W niedziele organizujemy w szkole pokaz mody i mamy za zadanie ukazac mode minionych lat badz tego co bedzie modne w XXV wieku. Kupilam sobie taka oto sukieneczke tylko do konca nie wiem w ktorych latach dokladnie byly takie modne... Ew. co moglabym do tego jeszcze dokupic/dorobic ??
Z tym ze ona jest bez ramiaczek, a ja zapomnialam schowac ramiaczek od stanika
opaska lux, mysle ze sie skombinuje, ale z butkami to bedzie problem... bo na 1 pokaz nie bede specjalnie kupowala butów mysle ze ballerinki moglyby byc??
ooo tylko jeszcze fryzurka... ma problem z modelka jak narazie, bo ja nie moge ubrac samej siebie tylko musze miec kogos... ale nikt nie chce w sumie moglaby byc moja kolezanka ze szkoly... no ale ona to w "S"-ke niestety nie wejdzie
i szlag by to wszystko... moze jest jakas chetna??
Kupilam sobie taka sukienke na wesele i tu jest moje pytanie jakie dodatki do niej bede mi pasować?? Umieściłam ja tutaj bo skojazyły mi sie wlaśnie te lata 50. 60. ...
do tego mam jeszcze czarny tiulowy szal a jak by było zimno to bolerko ( tylko na zdjeciu nie wyrazne ;/ )
o takich dodatkach myslałam ...moja mama stwierdziła ze to tego pasują perły ...pomóżcie oto kilka propozycji:
myslałam o białej opasce do tego i włośy wyprostowane i troche podtapirowane u góry...?? co o tym myslicie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum