cukienka bardzo ładna
z tą fryzurą niezły pomysł ale jeśli bedziesz miała przepaske to powinnaś zrezygnować z kolczyków te ostatnie perły beda ładnie wyglądac
cukienka bardzo ładna
z tą fryzurą niezły pomysł ale jeśli bedziesz miała przepaske to powinnaś zrezygnować z kolczyków te ostatnie perły beda ładnie wyglądac
dokladnie to samo chcialam powiedziec....sliczna sukienusia....
chciałabym sie ubrac zgodnie z moda lat 60 czyli makijaż kaliny jedrusik-kreski na oczach mocno natapirowane włoski itd. Okropnie mi sie taki styl podoba tylko nie wiem czy wypada isc na połowinki tak wystylizowana drugie pytanie-chciałabym uszyc sukienke u krawca według własnego pomysłu i projektu. Czy wyjdzie duzo drozej niz ja kupie? prosze o jakies sugestie co do ciuszków i fryzur bardzo pomożecie
Kinna, to zależy wszystko,z jakiego materiału będzie ta sukienka,do jakiego pójdziesz krawca. Ja kiedyś chciałam uszyć sobie bluzke prosta bardzo w kroju,to mi pani zaspiewała chyba 60 zł za uszycie+ materiał,to stwierdziłam,że sie nie opłaca i taniej znajdę coś w sklepie.
Najlepiej też nie iść do pierwszego lepszego krawa,bo wiadomo,że to różnie bywa w takich zawodach ze zdolnościami.
Szyjąc sukienke na pewno będziesz miała coś specjalnego i niepowtarzalnego,czego w sklepie nie znajdziesz
Bejbe własnie z tego wzgledu wole uszyc bo niechce zeby jakas kolezanka miała identyczna sukienke bo bym wyszła mam sprawdzona krawcową mysle ze około 120 złoty wezmie. bo chce sukienke do kolan
No to 120 zł to jeszcze ok,na taką sukienke materiału wiele nie trezba,więc pewnie Ci coś koło 200 zł wyjdzie. Ale jak sukienka będzie fajna,to się póxniej przyda na wiele okazji:)
Ladne sukieneczki Kinna a Ty jaki kolor sukienki wybierasz?? niebieski bylby ladny A co do stroju to zalezy jaka Twoja klasa bedzie organizowala impreze, czy oficjalna czy tez moze nie, czy beda obowiazywaly stroje w miare eleganckie czy tez na luzie. Lepiej teraz nie szyj, bo wszystko bedziecie uzgadniac, chyba, ze juz wiecie co i jak. Pomysl z uszyciem kiecki jest dobry, jak ja mialam swoje polowinki to biegalam i szukalam odpowiedniej sukienki i nic, tez uszylam, wyszla taka jak chcialam i zaplacilam taniej, mam ja teraz na inne uroczystosci.
Edytko ja bym chciała szarą z czarną kokardą i do tego srebrne dodatki lub czarne ewentualnie czarna ale mysle ze zestawienie czarnej sukienki z biała kokardą jest banalne i duzo dziewczyn bedzie miało takie sukienki. Jeśli sie nie przyda na połowinki to zostanie na studniówke tym sie nie przejmuje. Chce miec cos, czego nikt niebedzie miał
Kinna, mi się marzy taka sukienka jak ta niebieska! Widuje sukienki w takim fasonie w mniejszych sklepach w cenach 99zł-120zł. Z tego co pamiętam Ysia ma podobną do tej niebieskiej sukienki tylko czerwoną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum