Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak ubieracie się na imprezę?
Autor Wiadomość
kinia1201 

Wysłany: 2007-04-29, 09:40   Jak ubieracie się na imprezę?

jak w temacie :D :D :D

MałaMi 

Wysłany: 2007-04-29, 10:12   

jeansy, wygodne buty adidasy białe + jakaś ,,efektowna"bluzka na ramiączkach i kolczyki :) .

Nonkaa
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-29, 11:19   

czarny top, jeansy wkładane w kozaki na szpilce + jakis fajny szeroki pasek. no i pełno bransoletek

_ArkadiA_ 

Wysłany: 2007-04-29, 11:45   

to zależy na jaką impreze :P jak byłam młodsza ;) to czasem mini ale kiedy zdałam sobie sprawe ze mam krzywe nogi :? juz tego nie robie :) sobotnia noc to czarne rurki + szpilki albo balerinki ( w zależności od humoru) biala bokserka, albo jakis fajny top, zwykły pasek, a piatkowe rendez-vous to adidaski do tego sportowa tunika albo jakas koszulka zwykła, of course spodnie :)

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-29, 11:47   

Nie uczęszczam na imprezy ;) A na koncerty to bojówki/dżinsy, trapery bądź inne buty i najzwyklejszy tiszert :D

marinka 

Wysłany: 2007-04-29, 11:57   

outsiderka napisał/a:
Nie uczęszczam na imprezy

ja to samo. jestem domatorką.

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-29, 12:00   

marinka, :564: Ja po first to za młoda jestem, a po second to mnie nie bawi takie coś :D Wolę iść na koncert poszaleć, a też się mogę ze znajomymi spotkać ;) Najbardziej w tych wszystkich imprezach, "nockach" irytuje mnie to, że tam wszyscy piją :? Wiem, dziwna jestem :P

Paulette 

Wysłany: 2007-04-29, 12:03   

ja tez nie uczeszczam.. czasem na domowki.. ale na disco nie...

Nonkaa
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-29, 12:22   

ja tez tylko na domówki. raz byłam w Soho w jakis klubie Londynskim (nie wiem jakim cudem mnie wogóle wpuścili) w nadziei ze jakieś gwiazdy zobacze :P haha niedosć ze ciemno tam jak w dupie, ogłuchnać idzie to jeszcze co drugi koles to diler :D

marinka 

Wysłany: 2007-04-29, 12:26   

outsiderka napisał/a:
marinka, Ja po first to za młoda jestem, a po second to mnie nie bawi takie coś Wolę iść na koncert poszaleć, a też się mogę ze znajomymi spotkać Najbardziej w tych wszystkich imprezach, "nockach" irytuje mnie to, że tam wszyscy piją Wiem, dziwna jestem

no to ja też jestem dziwna:P nie wiem, ale czuję się ponad dające się obściskiwać lalki w kusych topach i ostrym makijażu, które piją tylko po to, żeby nie wypaść źle przed kolesiami... wiem wiem, są też bardziej "kulturalne" imprezy, ale raczej nie dla mojego wieku wśród znajomych;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-29, 12:27   

marinka, niestety takich pustelni jest coraz więcej :) Dobrze, że normalni ludzie też są xD

Edyta_000 

Wysłany: 2007-04-29, 12:32   

Ja tez nie chodze na imprezy bo tam tylko chlaja a nie sie bawia;/ od czasu do czasu chodze na jakies domowki, zazwyczaj nakladam jakies fajne spodnie, top i juz jestem gotowa. A tak ogolnie to wole wyjsc z chlopakiem czy kolezankami to kuluralnego pubu wypic jedno piwko pograc w bilarda albo maszyny i czas mam milo spedzony w Normalnym towarzystwie a nie pic tylko po to by nastepnego dnia miec kaca;/

marinka 

Wysłany: 2007-04-29, 12:43   

outsiderka napisał/a:
marinka, niestety takich pustelni jest coraz więcej Dobrze, że normalni ludzie też są xD

Outsiderka :564:

sporo osób z mojej szkoły, albo z podstawówki, którzy poszli do gorszego gim, po prostu się staczają... piją ciągle, palą, chodzą ubrane jak *** (zachowują się podobnie) i chociaż kiedyś byli normalne, to teraz pójdą pewnie do najgorszych szkół, nie mają szans na dalszą naukę i zostaną wśród bloków z przydziału...

Paulette 

Wysłany: 2007-04-29, 12:45   

taki niestety teraz jest Świat :(

anecia 

Wysłany: 2007-04-29, 14:24   

ja nienawidzę muzyki puszczanej w klubach :? oo ludzie , wieś wieś i jeszcze raz wieś .
Domowki czasem lubię no to ubieram się jak na codzień nic szczególnego ;)
ale ja chodzę raz na jakiś czas na takie imprezy :D ( na sylwka do cioci w wieku 50 lat :lol: przynajmniej bajmu sobie z nią posłucham a nie techna Cebółów itd :lol: )

NeynA 

Wysłany: 2007-04-29, 14:41   

Ja również nieuczęszczam na imprezy chyba, że w szkole. Ale wtedy to ubieram się normalnie (jensy+t-shirt)

Apsik! 

Wysłany: 2007-04-29, 15:00   

przede wszystkim jeansy :) przeważnie ciemne z różnymi ozdobami i świecidełkami (ale też bez przesady). Do tego fajna bluzka, zazwyczaj bez rękawów co bym się nie musiała krępować przez mokre ślady pod pachami ;) aczkolwiek mam też kilka typowo imprezowych tiszertów i pasuje je wypróbować. Na ostatniej imprezie, w ten czwartek, miałam na sobie fajny top bez ramiączek, na gumce (ze sklepu Stradivarius za 15zł) ale musiałam wziąć ze sobą zapas silikonowych szeleczek, bo przewidywałam (z resztą słusznie) że jedna przełożona przez szyję nie przetrwa całej imprezy :)

black lady 

Wysłany: 2007-04-29, 15:35   

_ArkadiA_ napisał/a:
to zależy na jaką impreze :P

nom :) ostatnio z qmpelą zrobiłyśmy imprezę tematyczną na lata 80 ;) i było nieziemsko ;)

ja wyznaję zasadę, że nawet najdenniejszą imprezę da się rozkręcić, po prostu trzeba chcieć ;) a jak się ma dobre towarzystwo to jest super ,
domówki terz są spox ;)

najczęściej na imprezy chodzę ubrana na czarno :P obojętnie czy spodnie czy kiecka czy cokolwiek innego zawsze musi być czarne :P
tylko w nielicznych przypadkach miałam na sobie ciuchy innego koloru niż czarny ;)
do tego jakieś fajne dodatki i let's the party started :D

aneta101 

Wysłany: 2007-04-29, 15:52   

ja ubieram jakis fajny top, jeansy,szpilki, kolczyki i jakis fajny swiecacy pasek to chyba tyle :D

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-04-29, 16:26   

Ja na imprezki nie chodzę :P Chyba, że szkolne, dowówki u psiapsiół albo jakiś gril z chłopakiem i paczką :D Nie chodzę na dyskoteki, ponieważ jestem jeszcze bardzo młoda a oprócz tego na takich imprezach jest zazwyczaj alkohol i tego typu rzeczy a ja czegoś takiego nie toleruję :?

Nom ale jeśli wybieram się na szkolną dyskotekę czy też jakąś domówkę to zazwyczaj ubieram jakąś elegancką bluzeczkę na ramiączkach, jeansy lub miniówkę :)

Odpowiedz do tematu