Dzisiaj sportowe ( jak zwykle prawie no ) .
Spodnie zwykle jeansy ciemne
brązowa bluza a koroną na plecach bardzo ciepła
pod bluzą bluzka w paski granatowe srebrną nitką przeplatane między białym
Buty adidaski ( ostatnio w szkole mi powiedzieli że mam typowe amerykańskie buty gleba nie wiedziałam na czym to polega czy one amerykańskie czy jakie )
Skarpetki białe bo tylko takie posiadam
majteczki czerwone
a ja również jakies nieokreślonego koloru, stare, znoszone, rozciągnięte, wiszące w kroku i na pupie spodnie z napisem reserved XS i siwa koszulka z wojakiem szwejkiem XD i moje kochany rozwalone na maksa zielone papucie
_________________ Because heaven sends and heaven takes
rozkoszna
Wysłany: 2008-05-28, 14:11
Ja do ubrania w domu nie przywiązuje uwwagi,mam na sobie zielonkawą bluzke na ramiączkach z pozostałościami brokatu,praiw sie już zprał i czarne dresiki z croppa takie stare,były długie a teraz są do kostek hehe ale mam je podwinięte,bo ciepełko straszne:)))
Rózowa dłuższa bluzka z którkim rękawe, a la tunika ze srebrnym napisem : If lost please return to the nearest party", spodnie wąskie jeansy MS w odcieniu baardzo ciemnego foletu, fioletowe sweterkowe bolerko i balerniny. W pracy jestem
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum