te legginsy jak getry takie sportowe wyglądają... xD za krótkie jak dla mnie! fajne by byly legginsy np. czerwone w czarne groszki albo inna kolorystyka
ja też jakoś nie umiem się przełamać, jakieś dziwne wrażenie mam, że jakbym poszła do mojej szkoły to patrzeliby się na mnie jak na jakąś dziwaczkę? Nie wiem... może dlatego, że nikt u mnie w szkole w legginsach nie chodzi... A może jednak wypróbuję? hm... mi się podoba to zestawienie z jeansową mini:)
Wysłany: 2007-03-18, 20:06
kinia1201, na początku myślalam tak samo ;D Ale u mnie akurat co trzecia laska je ma ; ] Pierwszy raz się dziwnie czulam, ale teraz juz nosze normalnie bez skrępowania
12sto latka ma grube nogi? Eh.Ja w tym wieku to nawet nie zastanawiałam się dogłębnie nad swoim ciałem .Dla mnie legginsy są ok,ale głupio by mi było w nich chodzic po szkole.
Tylko, że teraz jest era chudzielców I wszystkie dziewczyny chcą wyglądać jak modelki i ważąc 40 parę kg, chcą schudnąć do 30 paru, żeby wyglądać jak anorektyczki. Przesadne.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Eee tam, ja mogę ważyć nawet ok.50 kg- ważne że do szkoły jeszcze dobiegam sprintem Ale w sumie taka prawda- w jednej gazecie był artykuł,,Krągłości są OK!" a kilka stron dalej-,,8 kg w 14 dni".Naprawdę można się pogubić w tej manii szczupłego ciała.
moja waga mi odpowiada tylko ze zamiast tłuszczu chciałabym mięsnie.. spoko bedzie ciepło to wychodze na mój kochany rower a legginsów nie ubiore nigdy bo one optycznie skracaja mi nogi...
tez mam tyle, a waze 49, tez mam troche tluszczu.. ale sie tym nie przejmuje.. troche pocwicze i sie zgubi, zreszta kobieta musi miec jakies ksztalty co nie
?! no jaaa Cię proooszę no...! to ja mam 169 cm wzrostu (wydaje mi sie, że troche urosłam jeszcze...) i waże chyba 49 kg xD nie wiem jak to jest ale...wpieprzam ile wlezie i obserwuje jak nie przybywa mi kilogramów xD Może to dlatego, że uprawiam sport? hmm..no nie wiem xD Ale legginsy for me jak najbardziej YES!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum