Co do legginsów-NIE.
Wszystkie w tym chodzą-zero oryginalności.
A założę się,że 99% jeszcze parę miesięcy temu nigdy by nie spojrzało na legginsy.
Żal mi takich dziewczyn,które chcą być takie jak inni.
I szczere współczucia.
A jak bardzo Ci się podobają, to też nie kupisz, bo wszystkie noszą?
Mam swój styl i zwykle te wszystkie lansiarskie peep toe,legginsy,grochy i inne w niego nie trafiają
I właśnie o takich ludziach,jak ci,których przytoczyłaś mówię.[/quote]
Lansiarskie, nie lansiarskie... akurat bo nie podobają Ci się. Ale gdyby Ci się podobały? Przecież można ubrać coś modnego, ale w innym zestawieniu niż wszyscy
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
ja nei mam w sumie nic do legginsów ale sama bym ich raczej nei ubrała, po prostu nie mój styl. Nie widziałabym jednak problemu w ubraniu czegoś co mi się podoba , a jest powszechnie modne. Zawsze mozna zrobić coś by się wyróżniać i nie wtapiać w tłum.
Helena Wondraczkowa to moze ubiera sie jak by miala te 20lat ale przyajmniej z gustem
nie to co Kozidrak
cytat z jednej strony internetowej
Cytat:
Proszę Państwa, co za odwaga! Bezwstyd i tandeta, które spłynęły ze sceny, gdy pojawiła się na niej Beata Kozidrak, mogłyby zatopić kilkumilionowe miasto.
Ja nie mówię, że nie można używać złota; umyślnie wydziwiać, ale, do diabła, z zachowaniem zdrowego rozsądku! Wiem, że Beacie należy się taryfa ulgowa z racji wieku i zasług dla polskiego campu. Ale to, co ma na sobie to zdecydowanie objaw szaleństwa. Bez demonizowania - plastikowy płaszcz i buty z folii spożywczej są po prostu brzydkie. A ten źle dopięty pasek - bardzo brzydki. Szkoda mi Beaty Kozidrak, szanuję ją. Ale nie mogę nawet niczego polecić jej w prezencie na zmianę. No bo jak? Nie ma wody na pustyni. I już.
Wracając do legginsów. Mi bardzo się one podobają. Nosze je ale sporadycznie. I co z tego, że nosi je 1/5 społeczeństwa? To bez sensu nie nosić czegoś bo "wszyscy ludzie to noszą"
Wysłany: 2007-05-06, 20:16
NeynA napisał/a:
To bez sensu nie nosić czegoś bo "wszyscy ludzie to noszą"
Tez tak sądze. Jeśli ktos za wszelką cene chce byc orginalny no to cóż. Znam dziewczyne, która przestaje chodzic w ciuchu jesli widzi kogos w takim samym. No sorry
nie nosze czegos co nosi polowa spoleczenstwa, jesli mi sie nie podoba. to samo z legginsami ( na kim innym moga byc, nie na mnie ) i wszystkim, co jest brazowe. ale np balerinki nosze
Mi nawet się legginsy spodobały. A jak mi się coś podoba to noszę Kupiłam dziś takie legginsy jakich szukałam. Bez żadnych bajerów i nie z tych ,,rajstopowych". Zwykłe, bawełniane, czarne legginsy O to mi chodziło
Zasatanawia mnie tylko,czy większość osób tak by nosiła leginsy,jakby inni nie zaczęli
wiesz mi sie wydaje ze Polacy boja sie eksperymentowac z ciuchami. gdyby stylisci nie zaproponowali gwiazdom jakiegos nowego trendu to zwykli ludzie pewnie by tego nie zalozyli
pewnie... u nas nie ma tolerancji ciuchowej jako takiej... pamietam jak do naszej klasy chodziła taka bogada modnisia i jak przyszła w takim mocno zielonym komplecie sztruksowym do szkoły to każdy z niej wył...a połowa Poznania taki kolor nosiła i nikt nic nie mówił
nie nosze leginsow - chociaz na kims czasem mi sie podobaja... ale wiem ze na mnie brzydko by lezaly...
balerinek tez nie mam... (za krotkie nogi - musze miec wyzsze buty..)
ale jezeli cos jest modne i bardzo mi sie podoba to nie widze przeszkod zebym sobie to kupila.. nawet jezeli polowa miasta to ma... bez przesady... przeciez kazdy ma inna urode i inaczej wyglada nawet w tej samej rzeczy...
a jak cos mi sie nie podoba to nie kupie nawet jak jest bardzo modne... i nie bede nosila, bo wiem ze glupio bym sie w tym czula...
pamietam ze kiedys moja kolezanka z klasy sie mocno zbulwersowala na inna kolezanke ze tamta kupila sobie takie same spodnie... - to tez wielka przesada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum