Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Legginsy- co sądzicie na ich temat? ; ] In czy Out ?
Autor Wiadomość
no_promises 

Wysłany: 2007-05-05, 22:00   

Magda87 napisał/a:
tak jak np Beata Kozidrak czasem potrafi sie wystroic

Mojej mamie sie strasznie podoba jak sie Kozidrak ubiera, ale wg mnie czasem przesadnie :?

outsiderka 

Wysłany: 2007-05-06, 07:09   

Forever_young napisał/a:
outsiderka napisał/a:
Forever_young napisał/a:
Co do legginsów-NIE.
Wszystkie w tym chodzą-zero oryginalności.
A założę się,że 99% jeszcze parę miesięcy temu nigdy by nie spojrzało na legginsy.
Żal mi takich dziewczyn,które chcą być takie jak inni.
I szczere współczucia.

A jak bardzo Ci się podobają, to też nie kupisz, bo wszystkie noszą? :P

Mam swój styl i zwykle te wszystkie lansiarskie peep toe,legginsy,grochy i inne w niego nie trafiają :)

I właśnie o takich ludziach,jak ci,których przytoczyłaś mówię.[/quote]
Lansiarskie, nie lansiarskie... akurat bo nie podobają Ci się. Ale gdyby Ci się podobały? :) Przecież można ubrać coś modnego, ale w innym zestawieniu niż wszyscy :)

anecia 

Wysłany: 2007-05-06, 10:23   

cheerli napisał/a:
Magda87 napisał/a:
tak jak np Beata Kozidrak czasem potrafi sie wystroic

Mojej mamie sie strasznie podoba jak sie Kozidrak ubiera, ale wg mnie czasem przesadnie :?

Kozidrak nie za ciekawie się ubiera ale za to jej głos :D

outsiderka 

Wysłany: 2007-05-06, 10:38   

Najlepsza to jest Helena Wondraczkowa :lol: 60-latka, a ubiera się jak 30-latka :lol: Może i ma figurę, ale przegina :lol:

anecia 

Wysłany: 2007-05-06, 10:46   

Moja mama ma 55 lat i ostatnio chciała sobie leginsy kupić :lol:

ceone 

Wysłany: 2007-05-06, 11:06   

ja nei mam w sumie nic do legginsów ale sama bym ich raczej nei ubrała, po prostu nie mój styl. Nie widziałabym jednak problemu w ubraniu czegoś co mi się podoba , a jest powszechnie modne. Zawsze mozna zrobić coś by się wyróżniać i nie wtapiać w tłum.

yska207 

Wysłany: 2007-05-06, 13:53   

outsiderka napisał/a:
Najlepsza to jest Helena Wondraczkowa :lol: 60-latka, a ubiera się jak 30-latka :lol: Może i ma figurę, ale przegina :lol:

A ja tam bym chciała tak wyglądać w jej wieku :P
Lat ma się tyle na ile się czuje;p

Magda87 

Wysłany: 2007-05-06, 16:26   

Helena Wondraczkowa to moze ubiera sie jak by miala te 20lat ale przyajmniej z gustem

nie to co Kozidrak

cytat z jednej strony internetowej
Cytat:

Proszę Państwa, co za odwaga! Bezwstyd i tandeta, które spłynęły ze sceny, gdy pojawiła się na niej Beata Kozidrak, mogłyby zatopić kilkumilionowe miasto.

Ja nie mówię, że nie można używać złota; umyślnie wydziwiać, ale, do diabła, z zachowaniem zdrowego rozsądku! Wiem, że Beacie należy się taryfa ulgowa z racji wieku i zasług dla polskiego campu. Ale to, co ma na sobie to zdecydowanie objaw szaleństwa. Bez demonizowania - plastikowy płaszcz i buty z folii spożywczej są po prostu brzydkie. A ten źle dopięty pasek - bardzo brzydki. Szkoda mi Beaty Kozidrak, szanuję ją. Ale nie mogę nawet niczego polecić jej w prezencie na zmianę. No bo jak? Nie ma wody na pustyni. I już.

outsiderka 

Wysłany: 2007-05-06, 16:37   

yska207 napisał/a:
A ja tam bym chciała tak wyglądać w jej wieku

Ja nie tym kosztem ;p

A Jane Fonda? ;p swoją świetną figurę przypłaciła problemami i operacją kolan.

NeynA 

Wysłany: 2007-05-06, 16:52   

Wracając do legginsów. Mi bardzo się one podobają. Nosze je ale sporadycznie. I co z tego, że nosi je 1/5 społeczeństwa? To bez sensu nie nosić czegoś bo "wszyscy ludzie to noszą" :?

no_promises 

Wysłany: 2007-05-06, 20:16   

NeynA napisał/a:
To bez sensu nie nosić czegoś bo "wszyscy ludzie to noszą"

Tez tak sądze. Jeśli ktos za wszelką cene chce byc orginalny no to cóż. Znam dziewczyne, która przestaje chodzic w ciuchu jesli widzi kogos w takim samym. No sorry :?

ewka71 

Wysłany: 2007-05-06, 20:19   

nie nosze czegos co nosi polowa spoleczenstwa, jesli mi sie nie podoba. to samo z legginsami ( na kim innym moga byc, nie na mnie :D ) i wszystkim, co jest brazowe. ale np balerinki nosze :P

Kinna 

Wysłany: 2007-05-06, 20:20   

ja nie mam tego problemu bo jeszcze nie widziałam kogos kto ma identyczny ciuch jak ja :D zawsze podobny ale nie identyczny :)

justyna118 

Wysłany: 2007-05-06, 22:13   

Mi nawet się legginsy spodobały. A jak mi się coś podoba to noszę :) Kupiłam dziś takie legginsy jakich szukałam. Bez żadnych bajerów i nie z tych ,,rajstopowych". Zwykłe, bawełniane, czarne legginsy :) O to mi chodziło :)

Forever_young 

Wysłany: 2007-05-07, 07:47   

Zasatanawia mnie tylko,czy większość osób tak by nosiła leginsy,jakby inni nie zaczęli :?

Magda87 

Wysłany: 2007-05-07, 08:00   

Forever_young napisał/a:
Zasatanawia mnie tylko,czy większość osób tak by nosiła leginsy,jakby inni nie zaczęli

wiesz mi sie wydaje ze Polacy boja sie eksperymentowac z ciuchami. gdyby stylisci nie zaproponowali gwiazdom jakiegos nowego trendu to zwykli ludzie pewnie by tego nie zalozyli :P

Kinna 

Wysłany: 2007-05-07, 08:11   

pewnie... u nas nie ma tolerancji ciuchowej jako takiej... pamietam jak do naszej klasy chodziła taka bogada modnisia i jak przyszła w takim mocno zielonym komplecie sztruksowym do szkoły to każdy z niej wył...a połowa Poznania taki kolor nosiła i nikt nic nie mówił :?

Paulette 

Wysłany: 2007-05-07, 08:48   

nie nosze leginsow - chociaz na kims czasem mi sie podobaja... ale wiem ze na mnie brzydko by lezaly...
balerinek tez nie mam... (za krotkie nogi - musze miec wyzsze buty..)
ale jezeli cos jest modne i bardzo mi sie podoba to nie widze przeszkod zebym sobie to kupila.. nawet jezeli polowa miasta to ma... bez przesady... przeciez kazdy ma inna urode i inaczej wyglada nawet w tej samej rzeczy...
a jak cos mi sie nie podoba to nie kupie nawet jak jest bardzo modne... i nie bede nosila, bo wiem ze glupio bym sie w tym czula...
pamietam ze kiedys moja kolezanka z klasy sie mocno zbulwersowala na inna kolezanke ze tamta kupila sobie takie same spodnie... - to tez wielka przesada

yska207 

Wysłany: 2007-05-07, 13:44   

Mi się wydaje że oryginalność człowieka niepolega tylko na tym w co jest ubrany....

outsiderka 

Wysłany: 2007-05-07, 13:47   

yska207 napisał/a:
Mi się wydaje że oryginalność człowieka niepolega tylko na tym w co jest ubrany....

Tak... Tylko, że większość ocenia po pozorach... patrzy na co ktoś jest ubrany, niestety :?

Odpowiedz do tematu