to ja w takim razie jestem jakas inna bo mi sie nie podobają sa okropne przypominają mi firane nieubiore normalnych a z koronki to juz wogole nie i koniec
Co do legginsów-NIE.
Wszystkie w tym chodzą-zero oryginalności.
A założę się,że 99% jeszcze parę miesięcy temu nigdy by nie spojrzało na legginsy.
Żal mi takich dziewczyn,które chcą być takie jak inni.
I szczere współczucia.
Wysłany: 2007-05-04, 22:46
Forever_young napisał/a:
A założę się,że 99% jeszcze parę miesięcy temu nigdy by nie spojrzało na legginsy.
I szczere współczucia.
Bo prawda jest taka, że jak cos zaczyna sie nosic, widzi się u innych to patrzy sie na to inaczej . I to nie kwestia tego, że chce się byc jak inni, przynajmniej z mojej strony.
szczerze mowiac to jeszcze pare dni temu wyjatkowo mi sie nie podobaly,ale jak patrzylam na nie w sklepie to jeden model tak mi sie spodobal,ze sie przelamalam i kupilam (i nie zaluje )
Wszystko można fajnie zestawić i będzie oryginalnie
Ja tam bardzo lubie ale uważam że legginsy powinno się produkować do pewnego rozmaru bo od pewnego rozmaru u pań nieświadomych swojej frigury wyglądają śmiesznie i niesmacznie
Co do legginsów-NIE.
I szczere współczucia.
A jak bardzo Ci się podobają, to też nie kupisz, bo wszystkie noszą?
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
ja tak robie
tylko to jest niestety tak, że kupie sobie coś jak dopiero co się pojawi i nie jest tego mnóstwo, tylko od czasu do czasu można w sklepie to spotkać, a potem jest na to szał (np. tuniki, kupiłam sobie jedną kiedyś tam, bo naprawdę ciężko było zdobyć, marzyły mi się wręcz, a nie było ich nigdzie, a teraz gdzie się nie wejdzie to do wyboru do koloru) tzn nie na wszystko co sobie kupie ale często się tak zdaża...
Ja w sumie mam to szczęście, że mam trochę wypaczony gust i nie noszę tego, co jest modne, ale jeżeli bardzo bym czegoś chciała to bym i tak to kupiła... Przecież nie będę całe życie patrzeć na innych
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
no ja mam o tyle dobrze że np. coś mi się podoba, później okazuje się że nosi to mnóóóstwo osób to mi się przestaje autmatycznie podobać (nie wysilam się żeby tak było) a jak jakiś szał ucichnie to ewentualnie zaczyna mi się podobać z powrotem więc również jakichś strasznych problemów z tym nie mam
Co do legginsów-NIE.
I szczere współczucia.
Mam swój styl i zwykle te wszystkie lansiarskie peep toe,legginsy,grochy i inne w niego nie trafiają
[ Dodano: 2007-05-05, 22:11 ]
anecia napisał/a:
u mnie w szkole byłam pierwsza która miała balerinki , w tamtym sezonie na początku najpierw szydera że mam fikuśne buty a teraz wszyscy w nich chodzą
I właśnie o takich ludziach,jak ci,których przytoczyłaś mówię.
Wysłany: 2007-05-05, 21:27
outsiderka napisał/a:
Najlepsi są tacy, którzy ślepo podążają za modą Żałosne...
Znam takie dziewczyny, ale wiekszosc z nich potrafi ubrac sie tak, że nie wyglada jakby 4 h spedzila przez lustrem. Wie co w trafie piszczy, zaklada z modnych rzeczy to co jej sie podoba i jest ok Tylko gorzej jak ktos zaklada cos co mu sie nie podoba, ale jest modne
Najlepsi są tacy, którzy ślepo podążają za modą Żałosne...
Znam takie dziewczyny, ale wiekszosc z nich potrafi ubrac sie tak, że nie wyglada jakby 4 h spedzila przez lustrem. Wie co w trafie piszczy, zaklada z modnych rzeczy to co jej sie podoba i jest ok Tylko gorzej jak ktos zaklada cos co mu sie nie podoba, ale jest modne
.Albo co gorsza wygląda w tym jak kawałek szynki obwiązany sznurkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum