Wysłany: 2007-01-19, 22:58 Buty oficerki - modele i miejsca, w których są ; D
Sttrasznnie podobają mi sie oficerki. Jak narazie widzialam całkiem ładne w Deichamnie, ale miały strasznie szeroką holewkę, wiec o ile do spodni będzie ok to do spódniczki zdecydowanie out xD
Czy macie moze zdjęcia jakiś modeli ? Lub wiecie gdzie można dostac takie butki ?
Nawet na allegro nie ma fajnych ; /
Ja kupiłam sobie ostatnio oficerki,są całkiem sympatyczne,ale foty niestety nie posiadam. Oficerki fajnie wyglądaja do jeasnów wpuszczonych w nie,ale tez do spodni za kolano też Moje nie są jakieś szeroki,co prawda nie sprawdzałam jak wyglądają do spódnicy,ale do jakiejś na pewno pasują.
tak Kinna, są w Diversie ale chyba sa za 349 z 399 czy jakoś tak o.O JA kupiłam swoje (w starym konine-Kinna, specjalnie dla Ciebie jak co xD heh ) za 110, nie ponosiłam ich zbyt długo bo jakoś ciepławo, ale podeszwy całe mi popękały i dałam do reklamacji. Zobacz w Wojasie i Ryłko są tam ale nie ma juz pewnie wyboru, ale warto zebyś odwiedziła małe sklepy powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum