Bridget, wszystko zależy jakie masz upodobania i figurę. Może powiesz nam coś więcej?
a póki co zapraszam >TU< do naszego poprzedniego temaciku o kupnie spodni
tzn figura... co mam napisac ? ile mam w biodrach ? nie rozumie.... nie nosze dżisnów bo wyglądam w nich za grubo to już mówie, ale jak cos to dzinsy rozmiar 30/31 mam 163 wzrostu... Poprostu szukam sobie spodni...
Paulette mam bardzo podobne spodnie do tych na zdjęciu tylko brązowe
spodnie z tak wielkim stanem wprost spłaszczaja pupę co nie jest ładne...;/
[ Dodano: 2006-11-28, 18:39 ]
Laski czemu nic nie piszecie?:(
_________________ Smile...=)
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-11, 16:50
takie spodnie jak dala outsaiderka, tylko biodrowki, to zaraz bym kupiła.... sa boskie i w moim stylu. A w ogole to nawet takie moga byc - mam mala dupe wiec powiekszona bedzie wygladac jak normalna
Natomiast tych z satyny bym nie zalozyla - nie podobaja mi sie. I w ogole musza byc zimne
fajne sa. Ale kieszenie na pupie odpadaja. Dobrze ze to nie ja mam wybierac Jestem wybredna.
Ja mam biodrowki z takiego materialu jak ten wyzej, kiesenie na pupie mam - ale bardzo plaskie ,jedna na nodze z bku. I sa to szerokie na dole spodnie i dlugie - butow nie widac. Uwielbiam je
ja bym chciala miec bojówki ale takie "prawdziwne" tzn takie typowo męskie, szerokie na dupie i trochę zwęzane na dole, z wielkimi kieszeniami... ehhh no ale jezeli chce takie to musze obleciec sklepy i dzialy z meskimi ciuchami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum