Nie ma takiego tematu więc zakładam. Piszemy o paskach, torebkach, kolczykach..Możemy pisac też i o tym Właśnie dziś przeglądałam jakieś sexy komplety bielizny i naszła mnie myśl że mogłybyśmy (a może moglibyśmy ) tutaj pisac jaka bielizna nam się podoba, jaką lubimy czy wklejac fotki bielizny która kupiłyśmy albo która nam się podoba
Na początek wkleje fotke. Zauroczył mnie ten komplecik
Cena tak średnia, bo 100 zł ale komplet składa się ze stanika, stringo-szortów i stringów. Nie przepadam delikatnie mówiąc za stringami ale takie szorciki bardzo lubie
Sweet no właśnie na allegro ten komplet kosztuje dokładnie 99,99 zł + przesyłka gratis Napisali jeszcze na stronie aukcji że ten komplet jest w sklepach za 150 zł, myślałam że ściemniają Jeżeli nic ładniejszego nie znajde, to go kupie. Jest ale cena..hm taka sobie.
_________________ Gość pozdrowionka
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-06, 09:53
ja sie panicznie boje kupowania czekokolwiek co sie ubiera na allegro. A jak bedzie twoj rozmair, a jednak lezec bedzie inaczej? A jak jest zanizona, zawyzona numeracja? Ah, nie dla mnie
Najwyżej trudno. Już pytałam można im odeslac. Ja tez wiadomo wole w klepie ale zawsze kusi to że na allegro taniej i jeżeli coś mi sie podoba nie musze szukac tego po całym mieście.
Jakoś niespecjalnie podoba mi się ten komplet ze względu na te kokardeczki , które powoduję , że wygląda to jak tania chińszczyzna, a po drugie wolę bawełnianą , sportową bieliznę. Koronki wkładam tylko na specjalne okazje
tak szczerze to ja nigdy w zyciu bym nie dala stówy za komplet bielizny, byc moze dlatego ze juz mnie NY rozpiescil do cna, ze kupuje ja za pare zlotych
Mnie się podobają te szorciki ale rzeczywiście mam podobne i są cholernie niewygodne Cleo80, to ma byc komplecik na specjalne okazje
Podoba mi się też ten
Nie wime na który mam się zdecydowac Który ładniejszy?
Dajcie spokój to jest takie no nie wiem...dziwne. mm gdzieś tam kiedyś też widziałam w necie takie stringery których paski jakoś sie pod pośladki zakłada.. Polewka Lubię tez takie staniki sportowe ale wole te normalne bo można je 'wypchac' i ładnie podnoszą biust
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum