nie cierpie az tak fotoszopowych zdjec.. jak zdjecie wymaga obrobki, znaczy ze towar na zywo jest do bani ;/ ale tu wyglada po "odrestaurowaniu" bardzo ladnie
tez tak mysle! przeciez nikt jakiegos paszczura nie da na jakis plakat czy bilbord!!!
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-08, 14:50
no ,ale spojrzcie na foty, sa identyczne tylko kolor inny.. i jak zamowisz na allegro to potem jeszcze inny ci przyjdzie, bo nei da sie ich odzwierciedlic , juz wole foke bez zmiany kloru. To tak jak w katalogach z kosmetykami kolorowymi
[ Dodano: 2006-11-08, 14:51 ] surenie, mowilam o ubraniu, nie o babie
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-08, 14:54
a ja mówiłam o babie i o bieliźnie ... poprostu koloruja te ubranka, nie robia nowych fotek w poszczególnych kolorach...
Moesha, dokladnie ja od kilku latek kupuje stanik 75 dd miseczka jest troche glebsza od d i biust ladniej lezy ale nie jest to taaaak duze jak na tym zdjeciu
_________________ Heaven Has Been Away Too Long
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-08, 23:32
mnie wkurza ze te wszystkie babki na fotkach z bielizną maja silikonowe cycki typu "kółka"
sliczny jest ten brązowy , ta czarna kobitka na tym zdjeciu (3 od gory ktore wyslala Pati tez jest sliczny, wogole laska ma fajny biust ) i ten ostatni niebiski mi sie bardzo podoba. Z tymi rozmiarami to kurcze tez roznie bywa, bo normalnie (chyba) nosze 75B a zdarza sie czesto ze kupuje 75C a moj mi sie wydaje taki nieduzy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum