Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Bielizna
Autor Wiadomość
Reichea 

Wysłany: 2007-11-29, 15:22   

najbardziej podoba mi się ten bordowy komplet.. bardzo sexy :)

Reichea 

Wysłany: 2009-07-30, 22:54   

Kupiłam sobie moje drogie stanik ślubny :) niedługo okres mierzenia sukni więc nakręcona ostatnim katalogiem jaki przysłało mi brytyjskie Bravissimo, poszłam do sklepu nieopodal gdzie mają wszystkie te Freye, masquarade czy panache :) Poszłam z zamiarem mierzenia Evie (panache):

Niestety mimo, iż mierzyłam dwa rozmiary 65 gg oraz 65 h jakos mi nie przypasił - zrobił mi z piersi zez rozbierzny.
Potem pani przyniosła mi tzw porcelankę (panache porcelain) 70 g, kolor ivory (trochę inny niż na zdjęciu)

I to był strzał w dziesiątkę. Co najlepsze jakoś mi się wydawało, że mi piersi (bądź co bądź małe nie są) opadają w nim. Ale za namową Pani ubrałam na niego bluzkę i okazało się, że nawet mi nieźle PODNOSI biust. Teraz zaczynam wierzyć, że sukienka bez ramiączek jest możliwa :) Nawet w nim poskakałam i NIC!

Myślałam wcześniej o gorsecie ale obawiam się, że ciężko by mi było w nim wytrzymać :/
Ten mi się strasznie podoba - Hestia Masquerade

bejbe 

Wysłany: 2009-07-30, 23:21   

Ten pierwszy wygląda jak wypchany mocno,czyli mało fajnie. Po suknie bielizna musi być wygodna i dobrze podtrzymująca i odpowiednio przylegająca. Ten gorset ciekawy,ale ciekawe czy to razem z suknią nie za dużo, w sensie czy nie byłoby za gorąco, bo niezbyt miło ociekać potem na własnym ślubie.

lea88 

Wysłany: 2009-08-01, 21:01   

bejbe napisał/a:
Ten pierwszy wygląda jak wypchany mocno,czyli mało fajnie.

mi sie zdaje ze on jest po prostu taki sztywny bardzo,a nie wypychany, ale trzeba by na zywo zobaczyc, zeby to stwierdzic. Gorset nie wydaje mi sie odpowiedni (przynajmniej ten, bo ma duzo szwow i jak ma sie obcisla sukienke to moze je byc widac). Ten drugi stanik chyba najlepszy, bo gladki.

Odpowiedz do tematu