ja tylko taki sposob znam, bo niechcacy zignorowalam Rei.
ożeż ty! Nie zapomnę Ci tego
A tak btw, to naprawdę nie jest to miejsce na takie pytania Sweet, moglas napisac na PW do ktoregos z moderatorów, tudziez w dziale o Naszych sprawach forumowych. Dziewuszki, troche dyscypliny
Candy Killer, wszystkie genialne! A gdzie kupiłaś i za ile jeśli można wiedzieć? Może tez tam upoluje coś ładnego
kupilam w pewnym sklepie w necie co to sie nazywa intymna
za wszystkie trzy dalam 230 zl
sweet girl....jakzesz moglas mnie zignorowac..no ja nie wiem... foch jak nic
Ostatnio dostałam od faceta 2 komplety megasexownej bielizny:)
jeden bladorozowy wykonczony czarna gruba koronka (satynowy)
drugi czarny z rozowa wstazeczka tu i ówdzie (przezroczysta tkanina)
Wszystkie piękne oprócz 4,6 skąd ta bielizna? pewnie mega droga...
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-23, 18:16
Żadna droga, bardzo często jak są promocje (a kupuje tylko wtedy) za komplet płacę 50-60zł, czasami nawet 40. Ja mam ostatnio taka manie kupowania bielizny przez internet bo u Mnie w sklepach nie ma takich ładnych kompletów! Same zwykłe czasami nawet "babcine" (mam 75D) A w takich sklepach mogę przebierać w setkach kompletów
[ Dodano: 2007-10-29, 12:52 ]
a! ostatnio kupilam sobie kilka par fajnych majteczek przy odrobinie czasu wkleje fotki
[ Dodano: 2007-11-29, 15:12 ]
moje najnowsze nabytki:
w rzeczywistosci jest ona ciemnozielona
tutaj akurat kolor wyszedl autentyczny z tym ze ta plamka na srodku to tylko cena jaka jest przyklejona na metce.
niestety nie mam do nich majteczek bo kosztowaly 35zł/szt. jak dla mnie to zdecydowanie za dużo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum