myśle że futrzaki nie przejedą w tym sezonie .
Ogolnie w zg nie ma butow na zime wyobrascie sobie byłam w ccc , dajśman ( juz bardziej spolscic sie chyba nie da ) wszytsko zamszowe ! .
okropna sa zamsze!!! zawsze jak cos mialam z tego zamszu to po paru krokach juz czulam wode w butach!!! nie wiem czy ja na takie trafiam ale wg mnie to najgorszy material na buty!!! teraz mam butki z zeszlego roku jeszcze sie dobrze trzymaja a nie sa takie zle
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-02, 15:45
ja jeszcze nie mam butów na zime bo w tej piepszonej Anglii nie moge nic fajnego znaleźć
ja też mam problem, bo kupowanie przypada mi w tym roku a wszystkie buty są z zamszu! wiem, że zamsz nie przejdzie. Niestety, jak już się trafią buty skórkowe i to całkiem ładne, to albo są tylko do rozmiaru 40 (ja mam 41), albo na obcasie (mam 1,80m wzrostu) GRR
...no to naprawde problem masz Apsik! ja cale szczescie mam butki na zime z tamtego roku- kozaczki czarne do polowy lydki z takim czerwonym płomieniem z przodu. A teraz chcialabym kupic sobie cale czarne kozaki ale widzialam tylko zamszowe
okropna sa zamsze!!! zawsze jak cos mialam z tego zamszu to po paru krokach juz czulam wode w butach!!! nie wiem czy ja na takie trafiam ale wg mnie to najgorszy material na buty!!! teraz mam butki z zeszlego roku jeszcze sie dobrze trzymaja a nie sa takie zle
W Deichman można kupić środek do impregnacji zamszu. Ja zaimpregnowałam buty na jesień, chodziłam w deszczu i nie przemokły.
A teraz w tym sezonie są modne 'buty w hafcik' Ja kupiłam trapery Wg mnie kozaczki są jakieś niewyjściowe
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
no ja jutro właśnie idę jeszcze raz na miasto choć już za butami chodzę z tydzień. Jakoże dziś spadł u mnie śnieżek, to chyba najwyższa pora kupić butki więc 3majcie jutro kciuki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum